LAND ROVER EN VIRGIN GALACTIC ONTHULLEN NIEUW RUIMTESCHIP

Land Rover en Virgin Galactic hebben een belangrijk evenement aangekondigd, waarbij de Range Rover Autobiography het nieuwe Virgin Galactic Spaceship voor het voetlicht zal brengen op de Mojave Air and Space Port.

De première van het nieuwe Spaceship is een eerbetoon aan de inzet en ambitie van twee baanbrekende merken en markeert de verdere inspanningen om de grenzen van reizen en avontuur te verleggen voor de volgende generatie.

Dit is een belangrijke mijlpaal voor Virgin Galactic en wij zijn trots om daar deel van uit te mogen maken. Wij delen dezelfde lange-termijn visie om te investeren in innovatief design en technologie, zodat wij verder kunnen gaan en meer kunnen bereiken.

MARK CAMERON GLOBAL BRAND EXPERIENCE DIRECTOR, LAND ROVER
PREMIÈRE VAN SPACESHIP

Toekomstige Virgin Galactic ruimtereizigers en gasten keken toe hoe Sir Richard Branson het nieuwe 7,3 ton wegende Spaceship, de VSS Unity, met een Range Rover Autobiography uit de hangar trok.

ONDERSTEUNINGSVOERTUIGEN

Een vloot Land Rover modellen biedt op dit moment belangrijke ondersteuning aan het Virgin Galactic team en de astronauten op hun basis in de Mojave woestijn.

LANGDURIGE SAMENWERKING

Land Rover en Virgin Galactic werken samen in een serie STEM-programma's die zijn ontwikkeld om de jeugd van vandaag te inspireren voor een technische en wetenschappelijke carriere.

ONGEËVENAARDE TREKKRACHT

In 2015 werd de 21e verjaardag van de Range Rover Autobiography gevierd. Dit vlaggenschip van het Range Rover programma biedt de ultieme combinatie van capaciteiten en luxe.

EVENWICHTIGE RIJEIGENSCHAPPEN ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Range Rover Autobiography

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.