In 2015 streden de grootste spelers ter wereld om de ultieme rugbyprijs. Van de overweldigende overwinning van Japan in de wedstrijd tegen Zuid-Afrika, tot het enorme succes van Argentinië zal de Rugby World Cup 2015 nog lang worden herdacht. Maar bij Land Rover weten wij dat rugby aan de basis begint en dat amateurs het hart van de sport vormen.

Als trotse Worldwide Partner brachten wij lokale verhalen voor het voetlicht, besteedden wij aandacht aan de passie en kameraadschap die de basis vormen van de sport, waarbij wij ons concentreerden op amateurclubs, -spelers en fans van over de hele wereld. #WeDealInReal

Maar rugby-iconen spelen niet alleen voor tribunes met 80.000 rumoerige fans. De echte sterren spelen op modderige velden, bij regen of zonneschijn, omringd door vrienden en aangemoedigd door een paar lokale fans (en hun honden). Bij Land Rover geloven wij dat elke lokale club zijn eigen unieke verhalen heeft om te vertellen. Verhalen die wij hen graag lieten vertellen.

Daarom gaven wij lokale clubs het platform om hun stem op internationaal niveau te laten horen. Wij zochten de wereld af om de amateur rugby-verhalen te vinden die een afspiegeling vormen van de passie, vriendschap, plezier en sportiviteit die het hart vormen van de sport.

Van het intrigerende tot het inspirerende, van het hartverwarmende tot het ludieke, vertellen deze verhalen van de echte liefde voor het spel. #WEDEALINREAL

#WEDEALINREAL

Ik ben enorm trots op mijn tijd bij de Preston Grasshoppers, en ik praat nog evenveel over mijn debuut bij de Preston Grasshoppers 4th XV, waar ik samen met mijn vader speelde, als over onze overwinning tijdens de Rugby World Cup.

WILL GREENWOOD, MBE LAND ROVER AMBASSADEUR

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.