BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

STUDIO JOB

LRDX---Partners---Studio-Jo_ssc_1


Studio Job maakte de afgelopen jaren internationaal naam met eigenzinnige objecten op de grens van design en beeldende kunst. Het duo Job Smeets en Nynke Tynagel ontwerpt producten in opdracht van musea, architecten en bedrijven waaronder Royal Tichelaar Makkum, Moooi, Viktor & Rolf én Land Rover. De ontwerpen van Studio Job zijn te bewonderen in musea en galeries over de hele wereld. Het Hollandse designduo wordt ook interna¬tionaal geroemd. Zo riep het Engelse tijdschrift Wallpaper* hen uit tot ontwerpers van het jaar en plaatste Time Magazine ze in de internationale top van meest invloedrijke ontwerpers. Kijk voor meer informatie op www.studiojob.nl.

Studio Job maakte eerder in 2013 CAR, een exclusief ornament dat in beperkte oplage werd gemaakt en was geïnspireerd op het unieke ontwerp van de Range Rover Evoque. CAR is een uniek stukje ‘figurative art’, gemaakt van de duurzame en exclusieve materialen brons en aluminium.

CAR is een ‘signature’ design van Studio Job en is al even origineel, kunstzinnig en baanbrekend als de Range Rover Evoque zelf. Maar evenals ander design van Studio Job is CAR onvergelijkbaar en trekt het vaste conventies over vorm en functie in twijfel. Daarmee past het in een lijn kunstobjecten met eigenschappen die vaak worden omschreven als een ‘monumentaal gevoel voor eigentijds industrieel design, doorspekt met humor en romantiek’.