BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

A LIFE EXTRAORDINARY

Hebt u zich ooit afgevraagd wat er nodig is om uitzonderlijke dingen te bereiken in het leven?

Sommige mensen worden gedreven om above & beyond het alledaagse te gaan. Om de gevestigde orde uit te dagen, de grenzen van het onmogelijke te verleggen en op avontuur te gaan in het onbekende om tot nieuwe hoogte te stijgen. Maar wat is het nu precies dat mensen deze natuurlijke drang geeft om hun grenzen te verkennen, hun comfortzone achter zich te laten en nieuwe limieten te zoeken? Wij maakten een reis met 4 uitzonderlijke personen uit de wereld van muziek, sport, design en natuurbescherming om dat uit te zoeken. Wij nodigden Cambridge University professor en toonaangevend psycholoog Dr. Brian R. Little uit om ons te helpen ontdekken wat ons motiveert om above & beyond te willen gaan.

MOED

MOED

XIAN ZHANG

Snel stijgende klassieke muziek-ster Xian Zhang heeft enorme uitdagingen en culturele normen overwonnen door de eerste vrouwelijke dirigent te worden van een Italiaans symfonieorkest. Ontdek wat haar in staat stelde het glazen plafond te doorbreken.

VISIE

VISIE

TOM LALAMPAA

Bekroond natuurbeschermer Tom Lalampaa riskeert zijn eigen leven om ruzies tussen Keniaanse stammen te beslechten om zo natuur en mensenrechten te beschermen. Ontdek wat hem in staat stelt om zelfs onder de allerzwaarste omstandigheden kalm te blijven.

OPENHEID

OPENHEID

ANOUK WIPPRECHT

De Nederlandse ontwerpster Anouk Wipprecht baant nieuwe wegen in het opkomende vakgebied van design en robotica, om nieuwe ontwerpen te creëren die bewegen, ademen en reageren op de omgeving. Ontdek wat haar de inspiratie geeft om grenzen te verleggen.

TOEWIJDING

TOEWIJDING

VICTOR MINIBAEV

De Russische schoonspringer en tweevoudig Europees kampioen Victor Minibaev duikt al sinds hij zeven jaar oud is. Nu bereidt hij zich voor op de Olympische Spelen in Rio en is van plan de beste schoonspringer ter wereld te worden. Ontdek wat hem onstuitbaar maakt.

/
-

In elk mens schuilt een verbazingwekkende kracht om moeilijkheden te overwinnen wanneer ze daartoe worden uitgedaagd. Om 'a life extraordinary' te leven.

DR BRIAN R LITTLE