DE REIS VAN HUN LEVEN MET LAND ROVER

In juli 2015 maakten Brett Andersen en drie vrienden de reis van hun leven na het winnen van Land Rover's 'Spirit of Adventure' competitie.

Trouw aan zijn filosofie 'adventure is a state of mind', reisden Brett en zijn vrienden langs de Agulhas-kustlijn in Zuid Afrika, van Port Elizabeth tot Durban, langs de route van de jaarlijkse 'Sardine Run'.

Het expeditieteam, dat werd geleid door zeebioloog en Land Rover ambassadeur Monty Halls, bevond zich middenin deze ongelooflijke migratie van sardientjes, die elk jaar duizenden roofdieren en andere dieren aantrekt. Het is een spektakel dat door experts wordt beschouwd als een van de wonderen der natuur.

Tijdens vijftien dagen non-stop avontuur, dook het expeditieteam tussen sardientjes en haaien en doorkruiste men uitdagend offroad-terrein om door Land Rover gesponsorde projecten te bezoeken. Het resultaat was een absoluut onvergetelijke beleving.

ONTDEK DE SPIRIT OF ADVENTURE

Bekijk een dag-tot-dag fotogalerij van het avontuur van Brett en zijn vrienden tijdens de Shoals of Agulhas-expeditie, en van hun activiteiten bij humanitaire projecten van de Born Free Foundation en Kingsley Holgate.

"De Shoals of Agulhas-expeditie vertrok uit Port Elizabeth, waarbij wij vervolgens meer dan 1.000 kilometer aflegden in ruim veertien dagen. Wij zwommen met haaien, gingen offroad, trotseerden brekende golven en vulden elke seconde met avontuur."

BRETT ANDERSEN LAND ROVER COMPETITIE-WINNAAR

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.