KEY ACCOUNTS

KEY ACCOUNTS

Voor key accounts biedt Land Rover met de afdeling Fleet & Business optimale ondersteuning.

Uw keuze voor een Land Rover als zakelijke auto zegt iets over uw organisatie. U stelt prijs op geavanceerde en efficiënte technologie. U eist beperkte gebruikskosten en een hoge restwaarde. U verwacht het hoogste serviceniveau van de medewerkers die u adviseren over de beste oplossing voor uw behoeften. Voor key accounts biedt Land Rover met de afdeling Fleet & Business die optimale ondersteuning.

Als fleetmanager moet u de behoeften van uw onderneming aan lage gebruikskosten, een probleemloze service en uitstekende restwaarden in evenwicht brengen met de vraag naar hoogstaande, goed uitgeruste en representatieve auto’s van uw collega’s. Met nieuwe, efficiënte benzine- en dieselmotoren en rijke standaarduitrusting speelt Land Rover perfect in op beide eisen. Onze Fleet & Business Managers kunnen u helpen om de juiste modellen voor uw behoeften te vinden.

De aankoopprijs is maar een factor in de totale kosten van een zakelijke auto. Andere elementen waar men rekening mee moet houden zijn onderhoudskosten, brandstofkosten en natuurlijk de restwaarde van de auto aan het einde van het contract. Wie al deze factoren in overweging neemt, zal constateren dat een Land Rover bij uitstek geschikt is als auto voor uw onderneming.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.