BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Land Rover Care Programme

LAND ROVER SERVICE

ONZE DEALERS BIEDEN U UITSTEKENDE SERVICE EN HOOGWAARDIG ONDERHOUD VOOR UW AUTO’S, INCLUSIEF UITGEBREIDE VEHICLE HEALTH CHECKS

ZORG VOOR UW AUTO

Vanaf het moment dat u contact opneemt met een officiële dealer, legt u zich in de uitstekend geschoolde handen van onze technici. Zij controleren uw Land Rover met behulp van state-of-the-art diagnose-apparatuur en monteren uitsluitend originele Land Rover onderdelen en accessoires die speciaal voor uw auto zijn ontworpen.

  • Lubricants by Castrol optimised for Land Rover

    CASTROL

    Castrol formuleert al meer dan een decennium speciaal voor Land Rover motoren ontwikkelde smeermiddelen. Deze reduceren slijtage, CO2 -emissies en brandstofverbruik, en optimaliseren prestaties en capaciteiten.

  • ADBLUE®

    AdBlue® is een niet-giftige, kleur- en geurloze en niet-ontvlambare vloeistof die uitlaatgassen schoner maakt door stikstofoxiden (NOx) af te breken en om te zetten in onschadelijke waterdamp en stikstofgas.

DEALER ZOEKEN

Vind uw dichtstbijzijnde Land Rover Fleet & Business specialist