BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

BESCHERM UW AUTO

Ons streven is om mede via onze uitgebreide garantie de prestaties en capaciteiten van uw Land Rover te onderhouden, de restwaarde te maximaliseren en uw rijbeleving te optimaliseren.

LAND ROVER GARANTIE

Als een onderdeel van de auto, tijdens de eerste drie jaar, als gevolg van een fabricagefout moet worden gerepareerd of vervangen, zal dit onderdeel geheel kosteloos door een Land Rover dealer of Land Rover Service Partner worden gerepareerd of vervangen door Approved technici, met gebruik van uitsluitend originele Land Rover onderdelen.

/

CARROSSERIE EN LAKWERK

Onze erkende schadeherstelbedrijven hebben speciaal opgeleide technici in dienst - met de expertise om alle schades te kunnen herstellen; van kleine beschadigingen tot flinke schades door aanrijdingen. Wij garanderen dat uitsluitend originele Land Rover onderdelen worden gebruikt, zodat de garantie op carrosserie en lakwerk van uw auto volledig blijft behouden.

/

DEALER ZOEKEN

Vind uw dichtstbijzijnde Land Rover Fleet & Business specialist