BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

WIJ WERKEN CONTINU AAN HET OPTIMALISEREN VAN ONZE MILIEUPRESTATIES

EEN DUURZAME TOEKOMST

Duurzaamheid is een van de kernprincipes die de drijvende kracht achter onze organisatie vormen. Land Rover verlegt continu de grenzen van innovatie om de duurzaamheid gedurende de volledige levenscyclus van onze auto's te optimaliseren - van design en productie tot prestaties en recycling aan het einde van de levenscyclus.

Land Rover Manufacturing Processes - Aluminium Chassis

DUURZAAM DESIGN

Innoveren op het gebied van milieu en duurzaamheid is de drijvende kracht achter onze toekomstige groei. Deze benadering uit zich in onze betrokkenheid om de impact van CO2-emissies en het verbruik van water te beperken, evenals het toepassen van innovaties als lichtgewicht aluminium en de revolutionaire recycling van lakken.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreide programma, bestaande uit zowel Land Rover als Jaguar modellen, kan eenvoudig worden beheerd in één praktische wagenpark-overeenkomst. Aan alle wensen en behoeftes van onze klanten, van de zakelijke rijder tot de wagenparkbeheerder, kunnen wij voldoen dankzij ons brede programma modellen en uitvoeringen.

Two Iconic Brands - Jaguar and Land Rover