BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

ONZE VISIE

LAND ROVER WORDT GEDREVEN DOOR ONZE PASSIE VOOR DESIGN, INNOVATIE, VEILIGHEID EN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN.

WAAROM KIEZEN VOOR LAND ROVER?

Bij Land Rover zijn wij trots op onze vastberaden toewijding aan het creëren van geavanceerde en onderscheidende auto's die het unieke karakter van uw onderneming uitstralen. Van concept tot creatie, wij blijven de veiligheid, duurzaamheid en op mensen gerichte innovaties centraal stellen.

  • TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

    Sinds 1947 is Land Rover toonaangevend op het gebied van technologie en innovatie. Elke model is ontwikkeld om onze klanten doelmatige functionaliteit te bieden.

  • VEILIGHEID & BEVEILIGING

    Bij het design van iedere Land Rover komen voor ons de veiligheid en beveiliging van alle inzittenden op de eerste plaats.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ons uitgebreide programma luxe en exclusieve auto's, dat bestaat uit Jaguar en Land Rover modellen, biedt ons de mogelijkheid om altijd een passende oplossing te kunnen aanbieden voor de diverse mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf.