BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

ONZE VISIE

WIJ WORDEN GEDREVEN DOOR ONZE PASSIE VOOR INNOVATIE, VEILIGHEID EN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

WAAROM KIEZEN VOOR LAND ROVER?

Technologisch geavanceerde en onderscheidende auto's die maximale veiligheidsniveaus bieden aan alle inzittenden - modellen waarmee u het unieke karakter van uw onderneming benadrukt. Op alle vlakken - van productie tot bedrijfsvoering - werkt Land Rover voortdurend aan het optimaliseren van onze duurzaamheid en milieuprestaties.

  • TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

    Land Rover is, door technologie en innovatie, toonaangevend in design en productie.

  • MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

    Bij Land Rover omarmen wij onze verantwoordelijkheid voor het beschermen en in stand houden van de aarde en het welzijn van iedereen die er deel van uitmaakt.

  • VEILIGHEID & BEVEILIGING

    Onze auto's bieden de meest geavanceerde veiligheids- en beveiligingsfuncties die op dit moment beschikbaar zijn.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreide programma, bestaande uit zowel Land Rover als Jaguar modellen, kan eenvoudig worden beheerd in één praktische wagenpark-overeenkomst. Aan alle wensen en behoeftes van onze klanten, van de zakelijke rijder tot de wagenparkbeheerder, kunnen wij voldoen dankzij ons brede programma modellen en uitvoeringen.