BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

INTELLIGENTE TECHNOLOGIEËN EN INNOVATIES LIGGEN TEN GRONDSLAG AAN ALLES WAT WIJ DOEN

DE TOEKOMST BEGINT HIER

Wij hebben duizenden technici in dienst en investeren méér in onderzoek en ontwikkeling van autotechniek dan iedere andere autofabrikant in Groot-Brittannië, waardoor wij toonaangevend blijven in de auto-industrie.

 • OMSCHAKELING NAAR ELEKTRISCH RIJDEN

  Met bijzonder lage CO₂-emissies, en zonder concessies voor wat betreft capaciteiten, prestaties en design, biedt de P300e Plugin Hybrid Electric Vehicle (PHEV) onze meest innovatieve aandrijving ooit.

 • Land Rover Aluminium Body Architecture

  ALUMINIUM ARCHITECTUUR

  Lichter, sterker en duurzamer - de innovatieve monocoque carrosserie biedt toonaangevende stijfheid en subliem raffinement. Gecreëerd om alle uitdagingen tijdens offroad-rijden te overwinnen.

 • Ingenium Engine - Performance Engineering

  INGENIUM-MOTOREN

  Het geheel nieuw ontworpen programma Ingenium-motoren is gecreëerd om prestaties en duurzaamheid te maximaliseren en tegelijkertijd de eigendomskosten te verlagen.

 • Torque Vectoring by Braking

  TORQUE VECTORING BY BRAKING

  Zorgt voor een beheerst en alert bochtgedrag in samenwerking met Intelligent Driveline Dynamics. Samen verdelen zij het aandrijfkoppel gelijkmatig over de wielen, voor een evenwichtige en zelfverzekerde rijbeleving.

 • Land Rover - InControl Infotainment System

  INCONTROL INFOTAINMENT

  Ons programma InControl-diensten en -applicaties verbindt u met uw Land Rover en brengt u naadloos en op een veilige manier in contact met de buitenwereld - inclusief Touch Pro Duo, ons meest geavanceerde infotainmentsysteem.

 • Land Rover - Pixel Laser LED Headlights

  PIXEL-LASER LED-KOPLAMPEN

  Pixel-laser LED-koplampen met signature-dagrijverlichting maken gebruik van lasertechnologie - voor een vijfmaal grotere lichtintensiteit dan standaard LED-koplampen - en bieden helder zicht tot wel een halve kilometer.

 • Land Rover - Terrain Response

  TERRAIN RESPONSE

  Wanneer de bestuurder een op de actuele rijomstandigheden afgestemde instelling kiest, past Terrain Response uw auto optimaal aan de eigenschappen van de betreffende ondergrond aan. Het systeem optimaliseert vervolgens automatisch tractie, wendbaarheid en controle, afgestemd op de betreffende ondergrond.

 • Innovating Driverless Autonomous Vehicles

  AUTONOOM RIJDEN

  Land Rover werkt momenteel aan de ontwikkeling van autonoom rijden - waaronder een op afstand bedienbare Range Rover Sport met op de bestuurder afgestemde, autonome capaciteiten. De bestuurder kan via zijn smartphone van buitenaf de auto besturen, laten accelereren en remmen.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ons uitgebreide programma luxe en exclusieve auto's, dat bestaat uit Jaguar en Land Rover modellen, biedt ons de mogelijkheid om altijd een passende oplossing te kunnen aanbieden voor de diverse mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf.