BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Safety Features in Land Rover

VEILIGHEID & BEVEILIGING

VOOR ONS IS NIETS BELANGRIJKER DAN DE VEILIGHEID VAN BESTUURDER EN PASSAGIERS

OPTIMALE BESCHERMING

Een omvangrijk programma veiligheidsfuncties - van Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) tot een uitgebreid systeem van airbags helpt u beschermen tijdens elke rit in uw Land Rover. Tegelijkertijd voorzien de meest geavanceerde innovaties op het gebied van beveiliging u van extra zekerheid.

LAND ROVER BESTUURDERSONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

Van manoeuvreren in stadsverkeer tot extra veiligheid voor u en uw passagiers - een uitgebreid programma technologieën is beschikbaar om het plezier dat u aan uw auto beleeft nog verder te vergroten.

 • Emergency Braking Car Safety Feature

  AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

  Als het risico op een frontale botsing wordt gedetecteerd bij snelheden van 5 tot 80 km/h, ontvangt u een waarschuwing zodat u tijd hebt om in actie te komen. Grijpt u niet in, dan remt het systeem zelf de auto met maximaal remvermogen af.

 • Lane Keeping and Driver Condition Monitor

  LANE KEEPING ASSIST

  Lane Keeping Assist detecteert wanneer uw Land Rover onbedoeld buiten de eigen rijstrook komt en zorgt voor subtiel tegenstuur om uw auto terug te leiden.

 • Adaptive Cruise Control Feature

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL

  Het systeem stelt de bestuurder in staat om een constante snelheid aan te houden, zonder het gaspedaal continu te hoeven bedienen - zodat de bestuurder minder vermoeid raakt.

 • Parking Assistant in Land Rover

  PARK ASSIST

  Park Assist maakt fileparkeren en dwars op de rijrichting parkeren gemakkelijker dan ooit. Symbolen en meldingen leiden u door deze manoeuvres.

 • Blind Spot Monitor

  BLIND SPOT MONITOR

  Blind Spot Monitor waarschuwt u direct voor voertuigen in uw dode hoek en voor voertuigen die snel van achteren naderen.

 • 360 Degree Parking Aid Camera System

  360° PARK DISTANCE CONTROL

  360° Park Distance Control geeft u extra zelfvertrouwen bij het manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen. Terwijl u parkeert, geven het touchscreen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ons uitgebreide programma luxe en exclusieve auto's, dat bestaat uit Jaguar en Land Rover modellen, biedt ons de mogelijkheid om altijd een passende oplossing te kunnen aanbieden voor de diverse mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf.