BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

No time to die James Bond

NO TIME TO DIE EN LAND ROVER

LAND ROVER SCHITTERT IN NO TIME TO DIE

NOVEMBER IN DE BIOSCOOP

ALL-TERRAIN-ICONEN MIDDEN IN DE ACTIE

New Defender en Range Rover Sport SVR komen op spectaculaire wijze in actie in de 25e James Bond-film, samen met klassieke Land Rover en Range Rover modellen

NEW DEFENDER

James Bond is terug in NO TIME TO DIE. De New Defender werd getest door het stuntteam, dat tot het uiterste ging. Elke Defender 110 X is uitgevoerd in Santorini Black en heeft lichtmetalen velgen in Satin Dark Grey. Zoals getest in NO TIME TO DIE stelt de New Defender nieuwe normen voor robuustheid en capaciteit.

RANGE ROVER SPORT SVR

De New Defender is niet de enige Land Rover in NO TIME TO DIE. De Range Rover Sport SVR speelt ook mee. De 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor van 575 pk genereert 700 Nm koppel. Als de snelste en krachtigste Land Rover ooit is de Range Rover Sport SVR de perfecte auto voor NO TIME TO DIE. De SVR is uitgevoerd in Eiger Grey met 22" velgen in Gloss Black en voorzien van het Carbon Fibre Exterior Pack met Carbon Fibre-motorkap in carrosseriekleur.

Dit zijn de specificaties die te zien zijn in NO TIME TO DIE

Autoplay Stop

LAND ROVER CLASSICS

Kijk uit naar klassieke Land Rovers in NO TIME TO DIE.

  • DE LAND ROVER SERIES III

    U ziet een Land Rover Series III in Jamaica. Series III Land Rovers werden geproduceerd van 1971 tot 1990.

  • RANGE ROVER CLASSIC

    U ziet ook een Range Rover Classic, de originele luxe SUV van 1970 tot 1996, in Italië. Land Rover Classic Works kan auto's tot leven wekken en herstellen volgens de oorspronkelijke specificaties. Dankzij deskundige ingenieurs en specialisten op het gebied van historische auto’s, bieden ze de allerbeste faciliteiten voor restauraties.

JAMES BOND:
NO TIME TO DIE

In NO TIME TO DIE​ heeft Bond de actieve dienst verlaten en geniet hij van een rustig leven op Jamaica. De rust is van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA zijn hulp inroept. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel verraderlijker te zijn dan verwacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

© 2020 Danjaq, LLC en Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel-logo en gerelateerde James Bond-verwijzingen © 1962-2020 Danjaq, LLC en Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel-logo en gerelateerde James Bond-handelsmerken zijn handelsmerken van Danjaq, LLC. Alle rechten voorbehouden.


Professionele stuntmannen in de film. Probeer dit niet zelf.
Auto's aangepast voor stuntwerk: de Defender heeft een dak voor extreem zwaar gebruik, dragers voor en bodemplaat; rolkooien; veiligheidsbrandstofcel. Stoelen en gordels, motorkoeling, banden en rijhoogte die niet beschikbaar zijn in productiemodellen.