BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Range rover evoque

NEW RANGE ROVER EVOQUE

FINANCIAL LEASING

Rijden in een Land Rover betekent genieten van de grootst mogelijke vrijheid. Dit is niet toevallig, want alleen een echte Land Rover biedt u superieure technologie met bijna onbegrensde mogelijkheden.


Uw nieuwe Land Rover komt pas echt dichtbij met Land Rover Financial Services. Onze financiële producten zijn perfect afgestemd op uw nieuwe Land Rover.


Voor de Range Rover Evoque geldt bijvoorbeeld de volgende aanbieding.


Naast het hier genoemde maandtarief voor Financial Lease, geldt voor Range Rover Evoque Hello Edition een speciaal tarief vanaf € 399. Uw dealer geeft u graag meer informatie.


Prijs (excl. BTW, incl. BPM) € 49.813
Aanbetaling € 19.369
Looptijd in maanden 60
Maandbedrag € 399
Slottermijn € 9.963
Jaarlijkse debetrente / JKP 3,4%
Financieringsbedrag € 30.444


Het zakelijke financieringsaanbod betreft een niet-doorlopend krediet in de productvorm Financial Lease via Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. De opbouw van het kredietbedrag bestaat uit de verkoopprijs van de gekozen auto inclusief afleverkosten en BPM, en exclusief BTW. Het BTW bedrag dient bij aanschaf te worden aanbetaald. Bij een financiering met slottermijn lost u het geleende bedrag maandelijks af tot een vooraf vastgesteld bedrag. Deze slottermijn is gebaseerd op de waarde van uw auto aan het einde van de looptijd. Als u een slottermijn hanteert dan heeft dit als voordeel dat de maandbedragen aanzienlijk lager zijn. Wijzigingen en fouten voorbehouden.


Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden en een offerte op maat.