RANGE ROVER

FINANCIAL LEASE

Rijden in een Land Rover betekent genieten van de grootst mogelijke vrijheid. Dit is niet toevallig, want alleen een echte Land Rover biedt u superieure technologie met bijna onbegrensde mogelijkheden.


Uw nieuwe Land Rover komt pas echt dichtbij met Land Rover Financial Services. Onze financiële producten zijn perfect afgestemd op uw nieuwe Land Rover.


Voor de Range Rover geldt bijvoorbeeld de volgende aanbieding.


Prijs (excl. BTW, incl. BPM) € 116.592
Aanbetaling € 35.008
Looptijd in maanden 60
Maandbedrag € 1.099
Slottermijn € 23.318
Jaarlijkse debetrente / JKP 2,9%
Financieringsbedrag € 89.258


Het zakelijke financieringsaanbod betreft een niet-doorlopend krediet in de productvorm Financial Lease via Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. De opbouw van het kredietbedrag bestaat uit de verkoopprijs van de gekozen auto inclusief afleverkosten en BPM, en exclusief BTW. Het BTW bedrag dient bij aanschaf te worden aanbetaald. Bij een financiering met slottermijn lost u het geleende bedrag maandelijks af tot een vooraf vastgesteld bedrag. Deze slottermijn is gebaseerd op de waarde van uw auto aan het einde van de looptijd. Als u een slottermijn hanteert dan heeft dit als voordeel dat de maandbedragen aanzienlijk lager zijn. Wijzigingen en fouten voorbehouden.


Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden en een offerte op maat.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.