FORMULA


IEDERE 2, 3 OF 4 JAAR EEN NIEUWE LAND ROVER

Bij Formula leent u, net als bij het Aflopend Krediet, geld voor de aankoop van uw auto. De lening lost u af met gelijkblijvende maandbedragen in de door u gekozen looptijd. Het unieke van Formula is dat wij rekening houden met de toekomstige inruilwaarde van de auto. U betaalt voornamelijk voor het gebruik van de auto. De inruilwaarde wordt door de dealer aan u gegarandeerd*. Bij de inruil van uw Land Rover is verschil tussen de gegarandeerde inruilwaarde en de marktwaarde vervolgens vrijwel altijd voldoende voor de aanbetaling van een nieuwe Land Rover. Hierdoor rijdt u altijd een nieuwe Land Rover die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van milieu, techniek, veiligheid en comfort. En dit alles voor een vast bedrag per maand.


Hoe werkt het?

Kies uw Land Rover en maak een keuze uit een twee-, drie- of vierjarig contract. De verplichte aanbetaling en/of inruilwaarde van uw huidige auto brengen wij in mindering op de aanschafprijs. Het restant plus de rente betaalt u terug in de door u gekozen looptijd, met vaste en gelijkblijvende maandbedragen tot aan de gegarandeerde toekomstige inruilwaarde. Aan het einde van de looptijd heeft u drie opties:

1. Omruilen: u ruilt uw Land Rover in voor een nieuwe Land Rover en profiteert opnieuw van de gunstige Formula-condities.
2. Houden: u blijft in uw Land Rover rijden en betaalt de gegarandeerde inruilwaarde.
3. Teruggeven: u levert uw Land Rover in bij de dealer en heeft verder geen verplichtingen meer.

Kenmerken

Formula is alleen van toepassing op nieuwe auto’s. Uw aanbetaling en/of de inruilwaarde van uw huidige auto ligt tussen 10 en 20 procent van de aanschafprijs van de nieuwe Land Rover. Is dit meer? Dan betalen wij het verschil aan u uit. U rijdt jaarlijks maximaal 30.000 kilometer met een benzineauto of 35.000 kilometer met een dieselauto.


Voordelen

- Iedere 2, 3 of 4 jaar in een nieuwe Land Rover rijden met veel bijkomende voordelen, zoals fabrieksgarantie, lage onderhoudskosten en de modernste techniek
- Gegarandeerde inruilwaarde geeft u zekerheid over de toekomstige waarde van uw auto
- Flexibiliteit door opties aan het einde van het contract
- Vaste rente, gedurende de gehele looptijd
- Vaste maandbedragen voor overzichtelijk budgetteren

In de brochure leest u meer over uw financiële opties.


* Aan de conditie van de inruilauto worden eisen gesteld, deze staan beschreven in de Algemene voorwaarden.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.