BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

ERVAAR DE RANGE ROVER EVOQUE PLUG-IN HYBRID

ERVAAR DE RANGE ROVER EVOQUE PLUG-IN HYBRID

LET OP! GELD LENEN KOST GELD

Van dynamisch en snel op de weg tot stil en schoon in de stad – dat is de nieuwe Range Rover Evoque Plug-in Hybrid. Snel op te laden en met een elektrische actieradius tot 55 km, dus u hoeft nog maar zelden te tanken. Bovendien kunt u voor verre trips altijd rekenen op de krachtige benzinemotor. Geniet tijdens elke rit van het stille en luxueuze interieur; een oase van rust in het drukke verkeer. Daarbij biedt het nieuwe en intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem het summum van gebruiksgemak.

Standaard is de 227 kW/309 pk sterke Range Rover Evoque P300e PHEV zeer rijk uitgerust. Voorbeelden zijn:
• 8-traps automaat
• All Wheel Drive
• Pivi Pro Connected inclusief intelligente navigatie
• 12-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen
• Stoelbekleding in generfd leder
• 18” lichtmetalen velgen
• Park Distance Control vóór & achter
• 3D Surround Camera
• Traffic Sign Recognition en Wade Sensing

De Range Rover Evoque P300e PHEV is beschikbaar vanaf € 60.826 of kies voor Financial Lease vanaf € 499 per maand*.
 • KRACHTIG VERMOGEN

  Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV)-technologie voegt een fluisterstille, elektrische aandrijflijn toe aan de onmiskenbare capaciteiten van de Range Rover Evoque. De combinatie van benzine- en elektromotor biedt naast alle voordelen van emissievrij elektrisch rijden ook de grote actieradius van een brandstoftank. De P300e biedt een gecombineerd vermogen van 227 kW/309 pk en is daarmee de krachtigste aandrijving voor de Range Rover Evoque.

 • SCHONER RIJDEN, MINDER TANKEN

  De accu van de Range Rover Evoque P300e PHEV heeft een capaciteit van 15 kWh en maakt in volledig opgeladen toestand een elektrische actieradius tot 55 km mogelijk. Daarmee kunnen de meeste stadsritten geheel emissievrij worden afgelegd. Met een gecombineerd WLTP brandstofverbruik vanaf 2,0 l/100 km en gecombineerde CO2-emissies vanaf 44 g/km is de PHEV bovendien de schoonste en zuinigste Range Rover Evoque ooit.

 • AUTOMAAT EN VIERWIELAANDRIJVING

  De Range Rover Evoque P300e PHEV is niet alleen standaard uitgerust met een achttraps automatische transmissie, maar ook met All Wheel Drive vierwielaandrijving. De soepele rijeigenschappen op de weg en offroad garanderen dat deze auto op elke ondergrond en onder alle weersomstandigheden betrouwbaar en veilig presteert. Daarbij selecteert Terrain Response 2 automatisch de meest geschikte instellingen voor de betreffende ondergrond.

 • RIJKE UITRUSTING

  De Range Rover Evoque P300e PHEV is rijk uitgerust, inclusief een groot aantal innovatieve technologieën. Voorbeelden zijn het nieuwste Pivi Pro Connected-infotainmentsysteem met intelligente navigatie, 12-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen, stoelbekleding in generfd leder, 18” lichtmetalen velgen, Park Distance Control vóór & achter, 3D Surround Camera, dynamische richtingaanwijzers achter, Online Pack met dataplan, WiFi-hotspot, Traffic Sign Recognition, Wade Sensing en Secure Tracker, ons toonaangevende track & trace alarmsysteem.

AANTREKKELIJKE LEASEMOGELIJKHEDEN

Met al zijn sterke punten is de Range Rover Evoque beslist het ontdekken waard. Via de links op deze pagina kunt u niet alleen een proefrit aanvragen, maar ook uw auto configureren of een dealer zoeken. Om u alvast een indicatie te geven van de maandlasten, vindt u hieronder vanafprijzen voor de verschillende financiële mogelijkheden via onze eigen leaseproviders. Daarbij is Private Lease interessant voor als u de auto privé rijdt. Voor zakelijke rijders is Financial Lease en Operational Lease de optimale oplossing. Daarbij is het wellicht interessant om te weten dat de Range Rover Evoque PHEV een netto bijtelling heeft vanaf € 540 per maand. Onze dealers geven u graag meer informatie!

Consumentenprijs vanaf € 60.826
Financial Lease vanaf € 499 excl. BTW per maand*
Operational Lease vanaf € 795 excl. BTW per maand**
Private Lease vanaf € 849 incl. BTW per maand***
Netto bijtelling vanaf € 540 excl. BTW per maand****

DFC-RR-evoque PHEV

*Disclaimer: Het zakelijke financieringsaanbod betreft een Financial Lease via Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. Financieringsvoorbeeld op basis van 60 maanden, 20.000 km per jaar, aanbetaling en slottermijn. Informeer bij ons naar de actieperiode, voorwaarden en een passende offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden.


**Leasetarief gebaseerd op Full Operational Lease door Land Rover Fleet & Business Leasing. Looptijd 60 maanden en jaarkilometrage van 20.000 km/jaar. Vermelde leasetarief is exclusief Metallic lak, inclusief WA+Casco met € 150 eigen risico, POI, SVI en Verkeersrechtsbijstand. Op basis van prijsstelling november 2020. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen voorbehouden. Land Rover Fleet & Business Leasing is een handelsnaam van Axus Nederland B.V.


***Het bovenstaande Private Lease aanbod wordt u aangeboden door Leasys Nederland B.V. Alle Private Lease contracten worden geregistreerd volgens de normen van Stichting Keurmerk Private Lease bij het BKR. Klik hier voor een rekenvoorbeeld. Klik hier voor een rekenvoorbeeld van de opzeggingsvergoeding.
Leaseprijzen zijn gecalculeerd op basis van de catalogusprijzen per 1 november 2020. Onder voorbehoud wijziging. Getoonde uiterlijke kenmerken van de auto’s op de foto’s kunnen afwijken van de genoemde uitvoeringen. Raadpleeg de websites van de merken. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Private Lease bevat altijd minimaal de volgende componenten: Afschrijving, rente, all-risk verzekering, onderhoud, reparatie, (zomer)banden, motorrijtuigenbelasting, vervangend vervoer (na 72 uur), pechhulp en kosteloze beëindiging bij overlijden. Wij hebben 2 servicepakketten voor u samengesteld (SMART EN TOP) waarmee u het aantal diensten kunt uitbreiden met o.a. Personen Ongevallen Inzittenden Verzekering (POI), Schade Verzekering Inzittenden (SVI), rechtsbijstandverzekering, direct vervangend vervoer, all season-banden en boetevrije beëindiging in geval van werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.


****Op basis van de hoogste belastingschijf 2020 (49,50 %), een fiscale waarde van € 59.511 en een bijtelling van 22%.