INCONTROL PROTECT ACTIVEREN

INCONTROL PROTECT

Lorem ipsum dolor sit amet

Nam luctus nulla at accumsan interdum. Nam risus lacus, porttitor non dapibus ut, aliquet elementum enim. Nam interdum ultrices odio et ultrices. Praesent tortor libero, dapibus sit amet placerat id, ornare eu dolor. Nunc bibendum ipsum eget turpis pulvinar imperdiet. Maecenas gravida risus nec dolor pharetra faucibus. Maecenas ut neque eget est convallis porttitor at eu justo. Suspendisse pretium consectetur condimentum.

Om gebruik te kunnen maken van de InControl Protect-diensten, dient u online uw account te creëren, uw auto te registreren en de InControl diensten te activeren die u hebt aangeschaft.


HOE ACTIVEERT U INCONTROL PROTECT


Wanneer InControl nog niet is geactiveerd door uw dealer, geeft deze video een overzicht van hoe u uw InControl-functies moet registreren, verbinden en activeren.


Om uw InControl-account op te zetten, gaat u naar de My Land Rover InControl website.

https://incontrol.landrover.com/


Wanneer uw dealer u niet heeft geregistreerd voor een account, volg dan de drie simpele stappen hieronder om uw InControl Protect diensten te registreren, verbinden en activeren.


Om te starten hebt u het volgende nodig:

–– Toegang tot internet en een actieve e-mailaccount.

–– De laatste 8 karakters van uw chassisnummer (VIN). De positie van de VIN kan worden gevonden in de sectie Voertuiglabels van het handboek van de auto.

–– Uw auto dient dichtbij en buiten geparkeerd te staan.


Stap 1: Registreren

  • Ga naar de My Land Rover InControl website en klik op “create an account”, voer uw e-mailadres in, zodat er een registratiemail naar u kan worden gestuurd.
  • Klik op de veilige link in de e-mail om terug te keren naar de My Land Rover InControl website en volg de setup-instructies om uw contactgegevens en veiligheidsdetails in te voeren en uw auto te identificeren.

Stap 2: Verbinden*

  • Zodra u de webpagina ‘Confirm Access to Vehicle’ hebt bereikt, wordt u gevraagd om uw account aan de auto te koppelen om te bevestigen dat u de eigenaar of geautoriseerde gebruiker van de auto bent
  • Om de auto met uw account te verbinden, gaat u naar de auto en start u de motor
  • Druk op de afdekkap van de Optimised Land Rover Assistance knop in de hemelconsole en laat deze los
  • Houd de knop vervolgens ingedrukt. Na een paar seconden gaat de knop oranje knipperen. Blijf de knop 10 seconden ingedrukt houden, totdat de knop langzamer gaat knipperen. Laat de Optimised Land Rover Assistance knop los; deze zal nog korte tijd langzaam blijven knipperen.
*Zorg dat de instelling voor WiFi Hotspot (indien aanwezig) is uitgeschakeld


Stap 3: Activeren

  • Keer terug naar de My Land Rover InControl website, waar het scherm automatisch na een paar minuten zal verversen om te laten zien dat uw account succesvol aan uw auto is gekoppeld
  • Voltooi uw voertuiginstellingen door het kenteken en een bijnaam voor uw auto in te voeren. U dient ook te bevestigen of u de ritregistratiefunctie wilt inschakelen, waarmee u gemaakte ritten kunt bekijken en downloaden via de smartphone app of de My Land Rover InControl website
  • Uw diensten worden vervolgens geactiveerd voor uw auto. Zodra het proces succesvol is voltooid, ontvangt u een e-mail om te bevestigen dat uw account actief is
  • N.B.: Wanneer het scherm niet automatisch ververst om te bevestigen dat de koppeling is geslaagd, ga dan terug naar Stap 2 en herhaal het proces. Verplaats indien nodig de auto naar een plek met een betere dekking van het mobiele signaal.

VOORWAARDEN & BEPALINGEN


Wanneer u zich registreert voor InControl Protect, dient u de InControl Voorwaarden & Bepalingen en het Privacybeleid te accepteren. Voor meer informatie kunt u deze ook hieronder vinden:

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.