SPOTIFY

Land Rover heeft samengewerkt met de ontwerpers en technici van Spotify om de functionaliteit van Spotify op naadloze wijze in uw infotainment-beleving in de auto te integreren.

MUZIEK VAN OVER DE HELE WERELD ONDER HANDBEREIK

De Spotify-database van meer dan 30 miljoen nummers is net zo eenvoudig te gebruiken via uw InControl-touchscreen als via een laptop of smartphone. Zodra u bent aangemeld, zijn alle bekende en geliefde functies beschikbaar. Zoek naar nummers en blader door al uw gebruikelijke stations en aanbevelingen.

/

DE MUZIEK HOUDT NOOIT OP

De Spotify Offline Mode is ook beschikbaar via Spotify voor InControl Apps, zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren zelfs wanneer u geen internetverbinding hebt. De app beschikt ook over een Discover Weekly-afspeellijst. Elke week wordt aan de hand van uw luistergewoonten een lijst samengesteld met nummers die u misschien leuk vindt.

/

BESCHIKBAAR IN INCONTROL APPS

De Spotify-app is alleen beschikbaar als onderdeel van InControl Apps: ons programma apps voor in de auto, ontworpen en geoptimaliseerd voor gebruik in uw Land Rover. Om te kunnen genieten van alle voordelen van InControl Apps moet uw InControl infotainmentsysteem beschikken over een van onze krachtige Connectivity packs – InControl Connect of Connect Pro.

/

* De Tile app is op dit moment alleen beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. In de toekomst zullen meer talen beschikbaar zijn.

* Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Land Rover website of een Land Rover dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

CONNECTIVITY

Naadloze connectivity tussen uw auto, uw smartphone en de rest van de wereld.

MEER INFORMATIE
INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE
INCONTROL INFORMATIE

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.

MEER INFORMATIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.