INCONTROL PROTECT

Gebruiksgemak en zelfvertrouwen. InControl Protect biedt een slimme Remote Smartphone App, Optimised Land Rover Assistance en SOS Emergency Call. Controleer op afstand uw tankinhoud, vind uw auto terug op een vol parkeerterrein, registreer uw ritten en controleer zelfs of u geen ruiten hebt opengelaten - allemaal via een handige smartphone app.


In geval van pech, verstuurt Optimised Land Rover Assistance uw locatie en diagnostische gegevens van uw auto naar de meldkamer, zodat u sneller kunt worden geholpen.


In geval van een ongeluk, waarschuwt SOS Emergency Call de nooddiensten en geeft direct uw locatie door.


Let op: Op sommige modellen/in sommige landen kan InControl Protect ook 'InControl Remote' worden genoemd.

INCONTROL REMOTE SMARTPHONE APP

Met de InControl Remote Smartphone App kunt u zich van tevoren voorbereiden op een rit, door op afstand uw tankinhoud en actieradius te controleren. U kunt uw auto terugvinden op een vol parkeerterrein en controleren of portieren en ruiten wel zijn gesloten. Download nu de app - deze is gratis en omvat een demonstratiefunctie.

/

HOE ACTIVEERT U UW INCONTROL PROTECT ACCOUNT

Om gebruik te kunnen maken van de InControl Protect-diensten, dient u online uw account te creëren, uw auto te registreren en de InControl diensten te activeren die u hebt aangeschaft.

/

INCONTROL REMOTE PREMIUM

Indien beschikbaar, biedt InControl Remote Premium extra informatie over uw auto en stelt het u in staat om op afstand met uw auto te communiceren via de Remote App. Deze uitgebreide service, die beschikbaar is voor de meeste Android en Apple iOS smartphones, stelt u in staat om de portieren te ver- en ontgrendelen, de auto voor te verwarmen of te koelen via de climate control-functie* of uw auto sneller terug te vinden op een druk parkeerterrein met de 'Beep & Flash'-functie.


N.B.: de auto dient te zijn uitgerust met InControl Connect om te kunnen profiteren van deze premium functies.

* Waar wettelijk toegestaan.

/

SOS EMERGENCY CALL

In een kritieke situatie zorgt SOS Emergency Call dat nooddiensten naar uw exacte locatie komen. Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval waarbij de airbags van de auto worden geactiveerd, wordt u automatisch in contact gebracht met professionele hulp. Als alternatief kunt u ook de toets in de hemelconsole van SOS Emergency Call indrukken om hulp te vragen.

/

OPTIMISED LAND ROVER ASSISTANCE

In het onwaarschijnlijke geval van autopech, geeft een druk op de Optimised Land Rover Assistance toets automatisch de locatie en technische informatie van de auto door aan de meldkamer, die vervolgens noodhulp naar u stuurt. Het systeem verstuurt details over het probleem, zodat de noodhulp-technicus is voorbereid en oponthoud tot een minimum kan worden beperkt.

/

INCONTROL PROTECT FAQS

Wij hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Land Rover InControl Protect.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve, compleet nieuwe multimediasysteem.

MEER INFORMATIE
CONNECTIVITY

Naadloze connectivity tussen uw auto, uw smartphone en de rest van de wereld.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE
INCONTROL INFORMATIE

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.

MEER INFORMATIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.