INCONTROL INSTELLINGEN FAQ's

KIES UITVOERING

INCONTROL SETUP FAQs -

ALLES OPENEN ALLES SLUITEN
 • Wat is InControl?
  InControl is een groep onderling verbonden producten die via mobiele en internettechnologieën binnen en buiten uw voertuig verbinding kunnen maken.
 • Hoe schaf ik InControl aan?
  InControl-producten moeten worden gekozen op het moment dat u uw voertuig bestelt, aangezien de benodigde hardware alleen in de fabriek kan worden ingebouwd.
 • Kan ik InControl voor mijn huidige voertuig aanschaffen?
  Momenteel is het alleen mogelijk om een voertuig met InControl te kopen als InControl wordt gekozen op het moment dat u het voertuig bestelt, omdat de hardware in de fabriek wordt ingebouwd. Andere mogelijkheden worden bekeken.
 • Wat gebeurt er als ik mijn met InControl uitgeruste auto verkoop?

  Wanneer u uw auto verkoopt of inruilt, of het eigendom van uw voertuig privé overschrijft, moet u het voertuig van uw InControl-account verwijderen. U doet dit door u aan te melden bij de Land Rover InControl Website, op de voertuigdashboardpagina op "Voertuiginstellingen" te klikken en vervolgens op "Voertuig verwijderen" conform de Algemene voorwaarden van InControl.


  De InControl-services moeten voor de resterende duur van het abonnement worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar die de InControl-account moet instellen.

 • Ik heb een tweedehands voertuig gekocht. Hoe maak ik een InControl-account en activeer ik de InControl-services?

  Wanneer u uw auto van een concessiehouder koopt, helpt die u hierbij. Controleer eerst of uw voertuig geschikt is voor de InControl-services. De dakconsole van uw voertuig moet zijn voorzien van twee kleppen, die kunnen worden geopend door erop te drukken. Achter de kleppen bevinden zich een SOS-noodoproepknop (SOS-pictogram) en de Optimised Land Rover Assistance-knop (pictogram van moersleutel).


  Als het lampje in de SOS-noodoproepknop brandt en het lampje in de Optimised Land Rover Assistance-knop niet brandt, gaat u naar www.incontrol.LandRover.com en volgt u de stappen voor het maken van uw InControl-account en activeren van de InControl-services.


  Als u ziet dat het lampje in de Optimised Land Rover Assistance-knop brandt, dient u contact op te nemen met de concessiehouder, omdat u de koppeling tussen uw auto en uw InControl-account niet zelf kunt maken.

 • Hoe weet ik of ik InControl heb in mijn tweedehands voertuig?
  De dakconsole moet zijn voorzien van twee kleppen die kunnen worden geopend door erop te drukken. Achter de kleppen bevinden zich een noodoproepknop (SOS-pictogram) en de Land Rover Assistance-knop (pictogram van moersleutel). Neem bij twijfel contact op met uw dealer.
 • Hoe maak ik een InControl-account en activeer ik de InControl-services?
  Wanneer u uw auto van een concessiehouder koopt, helpt die u hierbij. U kunt ook naar www.incontrol.Land Rover.com gaan en de stappen volgen voor het maken van uw InControl-account en activeren van de InControl-services.
 • Hoe weet ik of mijn InControl-services zijn geactiveerd?

  Wanneer de InControl set-upprocedure succesvol is afgerond, worden uw InControl-services geactiveerd en wordt een bevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat u tijdens de set-up hebt geregistreerd.


  De volgende keer dat u de motor start, gaan de lampjes in de SOS-noodoproepknop en de Optimised Land Rover Assistance-knop in de dakconsole van het voertuig allebei branden.

 • Hoe kan ik een voertuig aan mijn account toevoegen?
  Wanneer u via de My Land Rover InControl Website bent ingelogd, kunt u een voertuig aan uw account toevoegen door op het tabblad "Voertuig toevoegen" boven aan de voertuigdashboardpagina te klikken en de weergegeven stappen te volgen.
 • Hoe kan ik mijn InControl-services beëindigen?

  Om uw InControl-services te beëindigen, gaat u naar de My Land Rover InControl Website, klikt u op "Voertuiginstellingen" op de voertuigdashboardpagina en vervolgens op "Voertuig verwijderen".


  Let op, uw account blijft geactiveerd, zelfs als er geen voertuig mee is verbonden. U kunt ook uw account verwijderen, indien er geen ander voertuig mee is verbonden en/of u uw account niet meer wilt gebruiken. Klik daarvoor op het tabblad "Mijn account", selecteer het gedeelte "Account verwijderen" en klik vervolgens op de knop "Account verwijderen".

INCONTROL KLANTENSERVICE FAQ's

KIES UITVOERING

INCONTROL TROUBLESHOOTING FAQs -

ALLES OPENEN ALLES SLUITEN
INFOTAINMENT

Ons intuïtieve, compleet nieuwe multimediasysteem.

MEER INFORMATIE
CONNECTIVITY

Naadloze connectivity tussen uw auto, uw smartphone en de rest van de wereld.

MEER INFORMATIE
INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.