Om de functies van InControl Touch Pro te kunnen gebruiken, volgt u de onderstaande stappen.

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

STAP 1 - EEN SIM-KAART IN UW AUTO INSTALLEREN

Deze stap is alleen vereist voor auto's die zijn uitgerust met Pro Services. Om connectivity met Pro Services en bijbehorende toepassingen tot stand te brengen, moet in uw auto een Micro-SIM-kaart met het juiste data-abonnement zijn geïnstalleerd.

Plaats uw Micro-SIM-kaart volledig in de sleuf, met de gouden connectoren naar boven gericht en met het kortste eind van de kaart naar buiten, zoals weergegeven in het pictogram. Wanneer de Micro-SIM-kaart correct is geplaatst, zou deze niet meer buiten de sleuf moeten steken.

/

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

STAP 2 - CONNECTIVITY-INSTELLINGEN IN UW AUTO INSCHAKELEN

Deze stap is alleen vereist voor auto's die zijn uitgerust met Pro Services. Om de instelling van verbonden diensten te kunnen voltooien, moet uw auto toegang hebben tot internet. Hiervoor gaat u vanuit het menu voor algemene instellingen naar de connectivity-instellingen en schakelt u mobiele gegevens in. (Instellingenpictogram in een scherm > Alle instellingen > Functies > Connectivity > Mobiele data AAN).

Als InControl Touch Pro succesvol is verbonden, wordt een 3G- of WiFi-pictogram weergegeven in de bovenste hoek van het touchscreen. N.B.: het kan tot 2 minuten duren om verbinding met internet te krijgen.

N.B.: start de motor en laat deze draaien om te voorkomen dat het contact van de auto wordt uitgeschakeld voordat deze stap is voltooid.

/

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

STAP 3 - EEN PROFIEL VOOR INCONTROL TOUCH PRO AANMAKEN

De eerste keer dat InControl Touch Pro Navigatie wordt gebruikt, wordt u gevraagd een profiel aan te maken en te benoemen. Verschillende gebruikers van de auto kunnen zo hun eigen favoriete bestemmingen, eerdere bestemmingen en navigatie-instellingen kiezen.

Scrol wanneer daarom wordt gevraagd naar de onderkant van de pagina en selecteer "Alle inschakelen/Inschakelen" om alle verbonden navigatiefuncties in te schakelen. Deze functies omvatten het delen van verkeersgegevens en real-time verkeersinformatie. Accepteer ook de gebruiksvoorwaarden en de privacybeleidsregels.

Door “Doorgaan/annuleren” te selecteren schakelt u alle verbonden navigatiefuncties uit.

/

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

STAP 4 - EEN ACCOUNT VOOR INCONTROL TOUCH PRO NAVIGATIE AANMAKEN

Deze stap is alleen vereist voor auto's die zijn uitgerust met Pro Services. Wanneer uw profiel is aangemaakt, kunt u een account voor InControl Touch Pro Navigatie aanmaken door "Aanmelden" te selecteren in het hoofdscherm van de navigatie. Er wordt u misschien ook gevraagd dit te doen wanneer u toegang wilt krijgen tot bepaalde functies waarvoor u ook moet zijn aangemeld, waaronder:

- Verwachte aankomsttijd/plaatsen delen.

- Bestemmingen en opgeslagen plaatsen synchroniseren tussen het navigatiesysteem van uw auto en de smartphone-app of website van Land Rover InControl Routeplanner.

- Navigatie van deur-tot-deur met de smartphone-app Routeplanner.

Volg de instructies op het scherm om een nieuwe account te registreren. Er wordt u gevraagd de Algemene voorwaarden voor navigatie te accepteren. U kunt deze voorwaarden bekijken door de gegeven URL in uw browser in te voeren.

/

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

STAP 5 - DOWNLOAD DE LAND ROVER INCONTROL ROUTEPLANNER-APP NAAR UW SMARTPHONE

Deze stap is alleen vereist voor auto's die zijn uitgerust met Pro Services. De smartphone-app InControl Routeplanner optimaliseert het potentieel van uw navigatiesysteem.

Met de smartphone-app Routeplanner kunt u van deur-tot-deur navigeren. Stel uw bestemming in op uw smartphone. U zult eerst naar uw auto worden geleid, waarna de navigatie het over zal nemen. Zodra u hebt geparkeerd, wordt de navigatie weer overgenomen door uw smartphone, die de laatste aanwijzingen zal geven om met het openbaar vervoer of te voet op uw bestemming te komen.

Om u aan te melden bij de smartphone-app, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord voor het InControl Touch Pro Navigatie-account zoals deze zijn ingesteld in het navigatiesysteem van uw auto.

INCONTROL TOUCH PRO SETUP

INCONTROL TOUCH PRO SETUP

TOEGANG KRIJGEN TOT DE WEBSITE VAN LAND ROVER INCONTROL ROUTEPLANNER

Met de Routeplanner-website kunt u uw routes plannen en bestemmingen en plaatsen opslaan. Om toegang te krijgen tot de Routeplanner-website klikt u simpelweg op de onderstaande link.

Indien Pro Services aanwezig is, kunt u later toegang krijgen tot de routes vanuit uw auto. U kunt op deze website ook uw InControl Touch Pro Navigatie-account beheren en u aanmelden met het e-mailadres en wachtwoord die u eerder hebt aangemaakt in het navigatiesysteem van uw auto.

Link naar Website

Voor meer informatie over het verkrijgen van toegang tot de nieuwste kaartupdates gaat u naar de sectie Kaarten & diensten op de website van Land Rover InControl Routeplanner.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.