ONTDEK INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro is het meest geavanceerde multimediasysteem dat Land Rover ooit heeft aangeboden. Het is ontworpen om rijden veiliger, comfortabeler en plezieriger te maken.

ROUTE EN BESTEMMING PLANNEN

Met behulp van de Land Rover routeplanner-app op uw smartphone kunt u van tevoren bestemmingen plannen die u wilt bezoeken op vakantie of voor zaken, en ze vervolgens naar uw auto synchroniseren zodat ze geselecteerd kunnen worden.

/

ROUTE VAN DEUR TOT DEUR

Zodra u hebt geparkeerd, schakelt InControl Touch Pro over naar uw Land Rover routeplanner-app om u te helpen met het openbaar vervoer of te voet op uw eindbestemming te komen.

/

INTUÏTIEVE DIRECTE INTERACTIE EN SPRAAKBEDIENING

Met het snel reagerende multi-touchdisplay van InControl Touch Pro kunt u touch-, swipe- en pinch- bewegingen gebruiken om intuïtief uw kaarten, media en instellingen te regelen. Ook beschikt het systeem over intelligente spraakherkenning, zodat u eenvoudig taken kunt uitvoeren zonder uw aandacht van de weg te nemen. Voorbeelden zijn 'Speel de Beatles af' of 'Bel naar huis'.

/

AANPASSING

U kunt de beginschermen naar uw voorkeur instellen. U kunt met meer dan 60 snelkoppelingen en widgets het systeem aanpassen rond de functies die u het meeste gebruikt om het meeste uit uw reis te halen.

/

MERIDIAN HIFI IN DE AUTO

Geniet van hoogwaardige audio met Meridian audiosystemen. Er is technologie als Dynamische volumeregeling geïntegreerd om automatisch ongewenste geluiden weg te filteren in de balans. Het 380 W-systeem biedt een uitzonderlijke definitie, met kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen. Of doe een upgrade naar het nog krachtigere 825 W-systeem met Meridian Trifield- technologie voor het allerbeste in audio van wereldklasse, waar u ook zit.

/
CONNECTIVITY

Naadloze connectivity tussen uw auto, uw smartphone en de rest van de wereld.

MEER INFORMATIE
INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SUPPORT

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.

MEER INFORMATIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.