ONTDEK INCONTROL TOUCH

InControl Touch is het nieuwe, krachtige multimedia- en navigatiesysteem van Land Rover met een 8” touchscreen met intuïtieve bediening door middel van ‘touch, swipe en pinch’ gebaren.

INCONTROL TOUCH

InControl Touch is het bedieningscentrum voor talrijke functies die uw rijbeleving plezieriger en veiliger maken. Het innovatieve navigatiesysteem gebruikt 2D- of 3D-kaarten en biedt gesproken aanwijzingen. Er is een naadloze connectiviy met mobiele telefoon, en het biedt ook bediening van airconditioning, entertainment en voertuigsystemen. InControl Touch is de hub voor veel actieve veiligheidsfuncties en extra opties. Download de InControl Touch Simulator-app om een idee te krijgen van de werking van het systeem.

/

FUNCTIONALITEIT

Het InControl touchscreen biedt een heldere en snel reagerende grafische interface die touch-, swipe- en pinch-bewegingen herkent voor een snelle en gemakkelijke bediening van belangrijke voertuigfuncties. Het is uw hub voor navigatie, muziek, telefoon, interieurklimaat en veiligheidssystemen. Voor minder afleiding tijdens het rijden biedt InControl Touch ook de mogelijkheid van spraakbediening voor handsfree bediening. Met InControl Touch hebt u een wereld van connectivity en entertainment onder handbereik. Download de InControl Touch Simulator-app om een idee te krijgen van de werking van het systeem.

/

NAVIGATIE

Het InControl Touch navigatiesysteem maakt het plannen van ritten en volgen van routes gemakkelijker dankzij uitgebreide gesproken aanwijzingen, juction-view en 3D-kaarten. Voer uw bestemming in met een paar tikken op het touchscreen of geef een gesproken commando. Het systeem biedt u vervolgens de mogelijkheid om de snelste of meest economische route te kiezen. Zodra u onderweg bent, adviseert live verkeersinformatie alternatieve routes bij verkeershinder op uw route.

/

TELEFOON EN CONNECTIVITY

Bluetooth® mobiele telefoon-integratie stelt u in staat om uw telefoon te koppelen aan het touchscreen voor bediening en weergave. Zo kunt u gesprekken aannemen en maken, contacten zoeken en SMS-berichten lezen. Ook kunt u muziek op uw telefoon streamen naar het audiosysteem. Het is eenvoudig, gemakkelijk en draadloos. Gespreksfuncties stellen u in staat een gesprek in de wacht te zetten, de mute-functie te activeren of gesprekken te combineren voor conference calls. En dankzij de spraakbediening kunt u uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg houden.


/

ENTERTAINMENT – MUZIEK ONDERWEG

InControl Touch is de hub voor al uw entertainment in de auto. Naast de krachtige analoge of kristalheldere DAB* tuner kunt u uw persoonlijke apparatuur aansluiten via Bluetooth of USB, om uw media vanaf het touchscreen te bedienen. Vervolgens wordt uw muziek weergegeven via de hoogwaardige luidsprekers van de auto.

* Optie

/

VEILIGHEID

Het touchscreen vormt de interface met de geavanceerde veiligheidsfuncties van uw Land Rover. Het kan camerabeelden van de achteruitrijcamera tonen, samen met hulplijnen en bijbehorende geluidssignalen. Het is tevens de hub voor Land Rover’s Reverse Traffic Detection, dat u helpt om veilig achteruit te rijden uit parkeervakken of andere situaties met beperkt zicht naar achteren en opzij.

/

INCONTROL TOUCH – FAQ'S

Wij hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in InControl Touch van Land Rover.

CONNECTIVITY

Naadloze connectivity tussen uw auto, uw smartphone en de rest van de wereld.

MEER INFORMATIE
INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SUPPORT

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.

MEER INFORMATIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.