KIES UW UITVOERING

Een onmiskenbare expressie van verfijnd design.
De Range Rover Evoque in zijn puurste vorm. 
Een Range Rover Evoque die vertrouwen uitstraalt.
Luxe die de aandacht opeist.

RANGE ROVER EVOQUE 

AUTOBIOGRAPHY

Prijs vanaf

€ 85.645

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE

S

Prijs vanaf

€ 64.463

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 71.699

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 77.189

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Side profile of RR Evoque

ONTDEK DE RANGE ROVER EVOQUE

In alle opzichten markant en zelfverzekerd. 

Side profile of RR Evoque

ELECTRIC HYBRID

Verwen uw zintuigen met de Range Rover Evoque.

Als de auto is uitgerust met 18" velgen, bedraagt de topsnelheid 221 km/h.

‡‡In combinatie met elektromotor.

 

1Montage van een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór (optie) reduceert de hoofdruimte voor- en achterin.

220" 'Style 1085' in Gloss Dark Grey & Contrast Diamond Turned Finish is standaard i.c.m. de P300e-motor

3Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.

4Land Rover Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. De Land Rover Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

5Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. Door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

6Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ voor meer informatie.

7Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

8Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. Alleen voor compatible smartphones. Afhankelijk van het mobiele netwerk in het land, het signaal en de account van de klant. Mobiele data of WiFi-verbinding vereist. Vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

9Secure Tracker- en Secure Tracker Pro-diensten moeten worden geactiveerd en vereisen verbinding met een mobiel netwerk. Inclusief een service-abonnement voor de duur van de garantieperiode. Kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

10Alleen i.c.m. automatische transmissie.

11N.v.t. op P300e-motor.

12Interieurafwerking in Light Anodised is standaard op auto's met automatische transmissie.

13Blind Spot Assist kan botsingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, zorgt het systeem voor nauwkeurig berekend tegenstuur ─ als indicatie dat u een stuurcorrectie moet maken.

14Alleen i.c.m. compatible smartphones.

153D Surround Camera. Getoond beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.

16Interieurafwerking in Cosmic Grey is verkrijgbaar op de S handgeschakeld.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Een verbinding met het mobiele netwerk kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.