UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

KIES UW UITVOERING

Boeiend, dynamisch en assertief.
Onmiskenbare uitdrukking van sportieve luxe.
Visuele accentuering van de assertieve aanwezigheid.
Zijn puurste vorm.

RANGE ROVER SPORT 

SV EDITION ONE

De SV EDITION ONE is beperkt beschikbaar, maar als u als eerste wilt kennismaken met toekomstige Range Rover Sport SV-modellen, geef dan hier uw gegevens door.

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY

Prijs vanaf

€ 147.439

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 116.413

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 125.253

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT SE

Prijs vanaf

€ 112.933

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT S

Prijs vanaf

€ 106.273

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

OPTIES EN ACCESSOIRES

 

Personaliseer uw Range Rover Sport.

RANGE ROVER SPORT SV

Boeiend, dynamisch en assertief.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

*Indien uitgerust met Carbon Ceramic-remsysteem en velgen in Carbon Fibre.

 

1Fair Use-beleid van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. Door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

3Uw auto is voorbereid voor Android Auto. Door Android Auto aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ voor meer informatie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

 

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.