SPECIAL VEHICLE OPERATIONS LUXE, PRESTATIES EN CAPACITEITEN VAN EEN NOG HOGER NIVEAU IN UNIEKE LAND ROVER MODELLEN.

RANGE ROVER SPORT SVR

Deze nieuwste uitbreiding van het prorgamma bouwt verder op de capaciteiten van de Range Rover Sport en creëert een performance SUV die evenwichtig en inspirerend is. Dit spreekt ook duidelijk uit het design, waarbij de brede, gespierde houding de perfecte aanvulling is op zijn betere prestaties en handling.

RANGE ROVER SPORT SVR

De SVR is gecreëerd op basis van Land Rover's geheel aluminium monocoque carrosserietechnologie. Dit resulteert in een sterke en stijve structuur, waarbij de lichtgewicht architectuur zorgt voor nog grotere prestaties. De SVR is zelfverzekerd en evenwichtig, en nodigt uit om te rijden.

/

RANGE ROVER SVAutobiography

Een ongeëvenaarde combinatie van luxe, design en all-terrain capaciteiten.

BRITS VAKMANSCHAP

Het interieur van de Range Rover SVAutobiography is het summum van verfijnd, exclusief en luxueus leven. Alleen het allerbeste, geperforeerde Semi-Aniline leder wordt gebruikt voor de stoelen. Dit zachte en soepele leder is afkomstig van een looierij die gebruikmaakt van een organisch proces met extracten van Black Wattle bomen. Duurzaam hout en fineer op middenconsole en dashboard dragen bij aan het gevoel van vakmanschap en raffinement. Onze Britse vaklieden hebben een interieur gecreëerd dat raffinement, finesse en rust uitstraalt.

/

SVO TECHNICAL CENTRE

SVO is gevestigd in een compleet nieuw centrum, waarin 20 miljoen pond is geïnvesteerd. Dit gaat unieke personalisering, exclusieve modellen en speciale lakkleuren aanbieden voor high specification-modellen om zo het beste van Land Rover te creëren. Voorbeelden zijn high-performance uitvoeringen, ultra luxueuze producten en limited edition verzamelaarsmodellen.

/

CONTACT

Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie over Special Vehicles.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.