BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

"Het gepassioneerde team van Special Vehicle Operations verlegt de grenzen van prestaties, luxe en capaciteiten om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende Land Rover klanten."

MICHAEL VAN DER SANDE

ONS DNA

 • SVAutobiography

  SVAutobiography – ONGEËVENAARDE LUXE

  Het luxueuze ontwerp, de hoogwaardige afwerking en het ongeëvenaarde comfort van de SVAutobiography creëren een unieke rijbeleving.

 • SVR

  SVR - SENSATIONELE SPORTPRESTATIES

  SVR biedt het summum van prestaties en tilt onze modellen naar nieuwe niveaus van vermogen, handling en snelheid.

ONZE NIEUWSTE SV EDITIONS

RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC STEALTH

De Range Rover SVAutobiography Dynamic heeft altijd overal in het middelpunt van de belangstelling gestaan. Deze prachtige, nieuwe edition – uitgevoerd in de metallic lak Santorini Black en voorzien van een keur aan exclusieve designelementen in Black – versterkt het ranke profiel en straalt ultieme verfijning uit.

RANGE ROVER SPORT
 SVR CARBON EDITION

Deze supercharged SVR is de ultieme combinatie van luxe en vermogen. De aangepaste exterieurstyling in Carbon Fibre is markant en prachtig uitgevoerd en afgewerkt.

ANDERE SV-MODELLEN

 • Range Rover SVAutobiography

  RANGE ROVER SVAutobiography

  Onze meest luxueuze, krachtige en verfijnde Range Rover ooit.

 • RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

  RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

  Ontworpen voor luxe en prestaties.

 • Range Rover Sport SVR

  RANGE ROVER SPORT SVR

  De snelste Land Rover ooit.

RANGE ROVER SENTINEL

ONDERHUIDSE VEILIGHEID

De hoogste niveaus van bescherming, verfijning en capaciteiten zijn standaard elementen van onze luxueuze gepantserde model van Special Vehicles Operations.

ONZE FACILITEITEN

SV TECHNICAL CENTRE

SV's state-of-the-art productiecentrum, inclusief specifieke lakstraat, is de plek waar exclusieve modellen, limited editions en personalisering op maat tot leven komen en waar high performance uitvoeringen en ultra luxueuze producten veelal met de hand worden gebouwd.

PREMIUM KLEURENPALET

De eigen lakstraat van het Technical Centre breidt het aantal mogelijke lakkleuren verder uit en maakt gebruik van de nieuwste technologie om een ongeëvenaard afwerkingsniveau te realiseren.

SV BESPOKE

De exclusieve personaliseringsboutique in het Technical Centre biedt klanten een enorme hoeveelheid personaliseringsopties voor hun auto, met uitgebreide selectiemogelijkheden voor onder meer interieurafwerking, lederen bekleding en exterieurkleuren.

SV OP INSTAGRAM

Volg @LandRoverSV voor de nieuwste foto's, video's en verhalen over 's werelds meest unieke Land Rovers.

SPECIALE PROJECTEN