BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

"SVAutobiography en SVAutobiography Dynamic zijn het beste dat Range Rover te bieden heeft. Beide modellen combineren de fraaiste materialen met toonaangevende prestaties, voor een ongeëvenaarde beleving van luxe."

MICHAEL VAN DER SANDE

 • Prestaties

  PRESTATIES

  De 416 kW/565 pk V8 Supercharged-motor combineert ongeëvenaard raffinement met het allerhoogste vermogen uit de geschiedenis van de Range Rover. De aluminium 5.0 liter benzinemotor heeft een nieuwe afstemming gekregen en produceert nu een koppel van 700 Nm.

 • Unieke afwerkingen

  UNIEKE AFWERKINGEN

  De SVAutobiography is het summum van ongeëvenaard design en is in alle opzichten toonaangevend. De unieke grille in Graphite Atlas en de 21" '7-Spoke' lichtmetalen velgen zijn onmiskenbare voorbeelden van de hoogste niveaus van vakmanschap.

 • Luxueus interieur

  LUXUEUS INTERIEUR

  De SVAutobiography combineert adembenemend design met superieure niveaus van comfort. De prachtige bekleding met Quilted-stiknaden – beschikbaar in geperforeerd Semi-aniline leder of Poltrona leder – is al even indrukwekkend als de 'Hot-Stone'-massagefunctie van de voorstoelen.

 • Unieke kleurenthema's

  UNIEKE KLEURENTHEMA'S

  De SVAutobiography beschikt over een unieke Duo Tone-optie voor de carrosseriekleur. De bovenzijde van de carrosserie, beschikbaar in Santorini Black, Aruba of Corris Grey, kan worden gecombineerd met acht kleuren voor de onderzijde, zodat u de auto volledig op uw smaak kunt afstemmen.

SVAutobiography-AUTO'S

SVO-auto's zijn niet alleen op maat gemaakt met originele onderdelen van Land Rover, maar zijn ook gedekt door een volledige fabrieksgarantie, waardoor de kwaliteit jarenlang is gegarandeerd.

RANGE ROVER SVAutobiography

Een ongeëvenaarde combinatie van luxe, design en all-terrain-capaciteiten.

/

RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

De SVAutobiography DYNAMIC is Land Rover's meest luxueuze, krachtige en verfijnde Range Rover ooit. Door de krachtige V8-motor levert hij de prestaties en wendbaarheid die passen bij het dynamische uiterlijk.

/

RANGE ROVER VELAR
SVAutobiography DYNAMIC EDITION

De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition vormt een klasse op zich en biedt het absolute summum van geraffineerde prestaties. Met een specifiek afgestemde 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor zijn de superieure prestaties even indrukwekkend als het geraffineerde design van de auto.

/

ONS DNA

 • SVR

  SVR - SENSATIONELE SPORTPRESTATIES

  SVR biedt het summum van prestaties en tilt onze modellen naar nieuwe niveaus van vermogen, handling en snelheid.

 • SVO

  SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

  Luxe, prestaties en capaciteiten van een nog hoger niveau in unieke Land Rover modellen.