BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

SVR – SENSATIONELE SPORT-PRESTATIES

SVR – SENSATIONELE SPORT-PRESTATIES

DE RANGE ROVER SPORT SVR TILT LUXE EN PRESTATIES NAAR NIEUWE HOOGTEN, MET ADEMBENEMENDE HANDLING EN PRESTATIES, ZOWEL OP DE WEG ALS OFFROAD

"De Range Rover Sport SVR levert puur, krachtig vermogen met zijn 575 pk sterke 5.0 liter V8 Supercharged motor. Ongelooflijke prestaties onder alle omstandigheden."

MICHAEL VAN DER SANDE

 • ONDERSTEL

  Lichtgewicht lichtmetalen velgen vormen de basis voor betere prestaties en de anders afgestemde wielophanging, schokdemping en besturing zorgen voor een precieze controle en een opwindende rijbeleving.

 • ACTIVE SPORTS EXHAUST

  ACTIEF UITLAATSYSTEEM

  Het actieve uitlaatsysteem omvat een tweetraps Active Exhaust met elektronisch gestuurde kleppen voor de karakteristieke, diepe klank. Dit wordt standaard aangevuld door de vier geïntegreerde uitlaatpijpen, exclusief voor de SVR.

 • ONDERSTEL

  EXTERIEURDESIGN

  Het exterieur van de SVR kan worden geaccentueerd door een uniek motorkapdesign in Carbon Fibre (optie). Deze motorkap kan worden uitgevoerd in de carrosseriekleur van de auto of met een middendeel in Gloss Black Carbon Fibre. Het krachtige uiterlijk van de SVR wordt verder versterkt door in Narvik Black uitgevoerde side vents en een grille met uniek rasterdesign en SVR-badge. Pixel LED-koplampen en karakteristieke signature-dagrijverlichting vormen de finishing touch van het exterieur.

 • SPORTSTOELEN

  SVR PERFORMANCE-STOELEN

  De nieuwe lichtgewicht SVR Performance-stoelen met bekleding in Windsor leder bieden een ongeëvenaarde ondersteuning met maximale controle. Ze zijn standaard verwarmbaar en als optie ook koelbaar. Deze slankere stoelen met gepreegd SVR-logo op de hoofdsteunen zijn beschikbaar in vier kleurencombinaties en met 'Cut Diamond'-perforatiepatroon.

SVR-AUTO'S

SVO-auto's zijn niet alleen op maat gemaakt met originele onderdelen van Land Rover, maar zijn ook gedekt door een volledige fabrieksgarantie, waardoor de kwaliteit jarenlang is gegarandeerd.

RANGE ROVER SPORT SVR

De Range Rover Sport SVR is gecreëerd op basis van Land Rover's geheel aluminium monocoque carrosserietechnologie. Dit resulteert in een sterke en robuuste structuur, waarbij de lichtgewicht architectuur zorgt voor nog grotere prestaties. De auto is zelfverzekerd en evenwichtig, en nodigt uit om te rijden.

Project Hero

RANGE ROVER SPORT
 SVR CARBON EDITION

Deze Special Edition is ontworpen om in elk opzicht een grootse indruk te maken. Het Carbon Fibre-thema komt tot uitdrukking in vrijwel elk aspect van het dynamische exterieur en interieur van de auto. Prachtig.

ONS DNA

 • SVAutobiography

  SVAutobiography – ONGEËVENAARDE LUXE

  Het luxueuze ontwerp, de hoogwaardige afwerking en het ongeëvenaarde comfort van de SVAutobiography creëren een unieke rijbeleving.

 • SVO

  SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

  Luxe, prestaties en capaciteiten van een nog hoger niveau in unieke Land Rover modellen.