UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEUR DESIGN

Een onmiddellijk herkenbaar silhouet, versterkt door een optimaal uitgevoerd design. De Defender 130 combineert vorm met functie om een indrukwekkende uitstraling te realiseren.

IMPOSANTE UITSTRALING

Met zijn indrukwekkende lengte van 5.358 mm van neus tot reservewiel is het onmogelijk om deze auto over het hoofd te zien. Door het uitgestrekte design weet hij alle blikken op zich te richten, zowel offroad als op de weg. De Defender 130 biedt de ultieme combinatie van ruimte en capaciteiten.

RUIMTELIJK GEVOEL

Dankzij het glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór baden de eerste twee zitrijen in natuurlijk licht, terwijl een extra glazen dak, uniek voor de Defender 130, ervoor zorgt dat passagiers op de derde zitrij kunnen genieten van deze zelfde, authentieke Defender-beleving.

PREMIUM ACCENTEN

Van zijn vastberaden houding tot zijn minimalistische, verfijnde oppervlakken, alles aan de Defender 130 straalt subtiele zelfverzekerdheid uit. De afdekking van het reservewiel in carrosseriekleur draagt bij aan het coherente en doelmatige design.

INTERIEUR DESIGN

Dankzij de derde rij volwaardige zitplaatsen biedt de Defender 130 de beste ruimte in zijn klasse voor tot wel acht inzittenden. Binnenin geven de unieke details het design nog meer uitstraling.

DESIGNKENMERKEN

Het interieur van de Defender 130 is ongelooflijk ruim en ontworpen om een praktisch, maar toch hoogwaardig interieur te creëren, met extra designelementen zoals details in Noble Chrome en houtfineer.

11,4” TOUCHSCREEN

Uitgerust met een 11,4" touchscreen. Het grote scherm en de grotere helderheid van de gebogen, glazen interface laten u meer van de route zien tijdens het navigeren.

LUXUEUZE LEDERSOORTEN

Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder geperforeerd Windsor leder in Vintage Tan en Light Oyster, dat uw Defender 130-interieur een nieuwe dimensie geeft.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Waar u ook reist en met wie u ook reist, geniet nog meer van uw avonturen.

STANDAARDUITRUSTING

De Defender 130 is standaard uitgerust met een groot aantal interieurkenmerken die uw reis nog aangenamer maken, zoals het 11,4" touchscreen, een middenconsole, vloermatten en een luxueuzere bagageruimte met tapijt.

4-ZONE CLIMATE CONTROL

3-Zone climate control biedt verwarming en koeling voor alle drie de zitzones, terwijl 4-zone climate control bovendien onafhankelijke bedieningselementen biedt voor alle drie de zitrijen.

PRAKTISCHE BAGAGERUIMTE

Zelfs als er drie zitrijen in gebruik zijn, heeft de Defender 130 nog genoeg ruimte voor uw bagage. Door de derde rij neer te klappen ontstaat er een indrukwekkende bagageruimte van 1.232* liter waarin u nog meer kunt meenemen.

OPTIE PACKS

Personaliseer uw Defender nog meer met ons assortiment exterieur packs.

ACCESSORY PACKS

Onbeperkte mogelijkheden. Kies een van de vier onderstaande packs om meer uit uw leven te halen.

EXPLORER PACK

Baan uw eigen weg op elk terrein. Met Explorer Packs is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met Adventure Packs is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

COUNTRY PACK

Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk.

URBAN PACK

Overwin de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt de Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en controle.

KEUZEHULP

Beantwoord drie korte vragen om uw perfecte Defender en accessoire pack te vinden.

KEUZEHULP

Beantwoord drie korte vragen om uw perfecte Defender en accessoire pack te vinden.

BLIJF ONTDEKKEN

LAND ROVER DEFENDER UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

FOTOGALERIJ

Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's.

*Inhoud (bruto): inhoud gemeten door bagageruimte via simulatie te vullen met vloeistof.