BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

De sterke, robuuste en zeer functionele Land Rover Defender is een fascinerende combinatie van emotioneel aantrekkelijk design en technische integriteit.

Gerry McGovern
Chief Design Officer, Land Rover

 • Defender front wheel

  ONTWERPLIJNEN

  Één blik op het vertrouwd herkenbare silhouet, en u weet direct dat dit een bijzondere auto moet zijn. De korte overhangen aan voor- en achterzijde verbeteren zijn (offroad-)geometrie en capaciteiten.

 • Defender headlights

  KOPLAMPEN

  De karakteristieke en perfect geproportioneerde, ronde koplampen maken de auto direct herkenbaar als een Defender.

 • DEFENDER ALPINE LIGHTS

  DAKRANDRUITEN

  Deze zijn een knipoog naar het verleden en dragen bij aan het gevoel van licht en ruimte in het interieur, en aan de persoonlijkheid van de auto.

EXTERIEUR

De Defender heeft een ongeëvenaard exterieur. Het onmiskenbare silhouet toont onmiddellijk het karakter van de auto.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

Alles aan het exterieur is onweerstaanbaar. Van de koplampen tot de zijwaarts openende achterklep en de afgeschuinde dakrand.

Please enable javascript on your browser.

INTERIEUR

Een doelbewust interieur. Het interieur van de Defender kan worden gepersonaliseerd in overeenstemming met uw wensen.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

Zie meer van uw wereld vanaf de Command Driving Position van de Defender. Elk inventief detail van het interieur is ontworpen met een doel.

Please enable javascript on your browser.

UW DEFENDER

Op werkelijk alles voorbereid. Een Defender die voor u is gepersonaliseerd.

Overview of Interior

FLEXIBILITEIT

 • Defender storage personalisation

  WALK-THROUGH INTERIEUR

  De walk-through-configuratie van het Defender-interieur biedt volledige flexibiliteit. Passagiers kunnen zich van de voorstoel naar de achterbank verplaatsen en de configuratie maakt extra opbergruimte mogelijk.

 • Defender front jump seat

  UITKLAPBARE VOORSTOEL

  Een uiklapbare voorstoel betekent dat er voorin ruimte is voor een extra passagier. Als de stoel niet wordt gebruikt, kan deze worden neergeklapt en dient dan als armsteun met twee bekerhouders.

 • TBC

  MIDDENCONSOLE MET KOELVAK

  Tot de opties voor de interieurconfiguratie van de Defender behoort ook een middenconsole met koelvak voorin, zodat u onderweg altijd over gekoelde drankjes kunt beschikken. Heerlijk fris.

 • Defender interior stowage

  ZITPLAATSEN

  Dankzij de verschillende interieurconfiguraties van de Defender kunnen vrienden en familie ook meerijden. Er zijn vijf, zes of 5+2 zitplaatsen beschikbaar.

ACCESSOIRE PACKS

Elk accessoire pack is ontworpen om u te helpen meer uit uw leven te halen. Wat u ook nodig hebt, er is een pack voor u. Bekijk de onderstaande opties.

 • defender side profile

  EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

 • Defender side profile

  ADVENTURE PACK

  Verleg de grenzen van uw passie. Met Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

 • Defender side profile

  COUNTRY PACK

  Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

 • Defender side profile

  URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

UW DEFENDER

 • KIES UW DEFENDER

  Perfectie is beschikbaar in alle vormen, afmetingen en carrosserie-uitvoeringen.

 • WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

  Beantwoord drie gemakkelijke vragen en vind uw ideale accessoire pack.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.