BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Met het nieuwe exterieur- en interieurdesign, en diverse nieuwe functies voor bestuurdersondersteuning en connectivity is de nieuwe generatie Defender een revolutionair product voor Land Rover.

 • PIVI

  COMPLEET NIEUW INFOTAINMENT

  Geïnspireerd door uw smartphone. Ons nieuwe infotainmentsysteem Pivi Pro biedt volledige connectivity en alle belangrijke informatie in één oogopslag.

 • TBC

  NAVIGATIE

  Het Connected Navigation Pro-systeem van de Defender leert uw favoriete routes en stelt snellere alternatieven voor in geval van vertragingen.

 • enhanced 3D Surround Camera

  EXTRA ZICHT

  Zie meer van uw wereld. ClearSight-technologie, onderdeel van de verbeterde 3D Surround Camera, biedt u aanzienlijk meer zicht.

INFOTAINMENT

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

Een gepersonaliseerd 10" touchscreen. Het Pivi Pro-systeem van de Defender heeft een overzichtelijke indeling, waarmee u veelgebruikte taken gemakkelijk kunt uitvoeren en veelgebruikte functies kunt gebruiken vanaf het startscherm. U kunt de lay-out eenvoudig aanpassen en extra informatie of functies toevoegen.

CONNECTED NAVIGATION PRO

Blijf op de hoogte van uw route met realtime verkeersinformatie en live toegang tot brandstofprijzen en informatie over parkeerlocaties en daar beschikbare plaatsen. U ziet alles in uitzonderlijke gedetailleerde 2D- of 3D-weergave.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Bekijk een scala aan relevante informatie op het 12,3" HD Interactive Driver Display van de Defender. Kan worden gepersonaliseerd, bijvoorbeeld voor het tonen van de kaart van het navigatiesysteem op het volledige scherm of voor het weergeven van telefoon- en mediafuncties.

HEAD-UP DISPLAY

Deze functie projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit, zoals snelheid, geselecteerde versnelling en navigatie-instructies. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk allerlei informatie kunt zien, inclusief informatie over offroad-rijden, zoals langs- en dwarshellingshoek.

Defender front seat interior
Navigation interactive display
Interactive driver display
Heads-up display
Autoplay Stop

ZICHT

GEBRUIKSGEMAK

ALTIJD OPGELADEN

Met de Defender bent u altijd verbonden. Draadloos opladen in de middenconsole, USB- of 12V-aansluitingen op elke zitrij en een 220V stopcontact zorgen ervoor dat meerdere apparaten tegelijk van stroom kunnen worden voorzien.

Please enable javascript on your browser.

UW DEFENDER

Op werkelijk alles voorbereid. Een Defender die voor u is gepersonaliseerd.

Defender interior at night

CONNECTIVITY

 • ONLINE PACK ICON

  ONLINE PACK

  Nog beter verbonden onderweg. Alles wat u nodig hebt voor uw rit of expeditie binnen handbereik, inclusief online media, weerberichten, agenda-informatie en punten van interesse. Biedt onbeperkte data4 via een geïntegreerde simkaart.

 • REMPTE APP ICON

  REMOTE APP

  Met behulp van uw smartphone of smartwatch kunt u vooraf de climate control instellen, uw auto vergrendelen of ontgrendelen en uw afgelegde routes bijhouden. Compatible met de meeste smartphones en smartwatches.

 • SOFTWARE UPDATES ICON

  SOFTWARE-UPDATES

  De Defender blijft up-to-date met software-updates5. Het infotainmentsysteem, de telematica en de verschillende regelmodules van de auto kunnen allemaal op afstand worden bijgewerkt om optimale prestaties te blijven garanderen.

 • WI-FI ENABLED ICON

  WIFI AAN BOORD

  Uw passagiers blijven verbonden en vervelen zich geen seconde4. 4G WiFi biedt vanuit de auto toegang tot compatible mobiele netwerken. Biedt connectivity voor maximaal acht apparaten.

COMFORT

 • Meridian Audio

  MERIDIANTM SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

  Het 700 W Meridian Surround Sound audiosysteem heeft 14 luidsprekers, inclusief een tweekanaals subwoofer. Het biedt kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen in het gehele interieur. U beluistert uw muziek precies zoals u dat wilt.

 • Climate control display

  INTERIEURKLIMAAT

  Ongeacht de omstandigheden buiten genieten bestuurder en passagiers van de ideale temperatuur in de auto dankzij 2- of 3-zone climate control. Bovendien verwijdert de ïonisatie van interieurlucht allergenen en bacteriën uit de lucht, alsmede de bijbehorende geuren.

 • TBC

  KOEL-/VERWARMBARE VOORSTOELEN

  De koel/-verwarmbare voorstoelen bieden comfort en zorgen ervoor dat u tijdens elke rit kunt genieten van een optimale beleving.

 • Interior ambient lighting display

  PREMIUM INTERIEURVERLICHTING

  Met de Premium interieurverlichting maakt u een keuze uit 10 configureerbare opties, zodat u uw ambiance kunt aanpassen aan uw stemming, persoonlijkheid of rijstijl.

ASSISTANCE

BESTUURDERSONDERSTEUNING

De Defender biedt een programma bestuurdersondersteunende functies die nog meer veiligheid en gemak bieden tijdens het rijden – beschikbaar als onderdeel van het Blind Spot Assist Pack, het Driver Assist Pack en de 3D Surround Camera.

 • BLIND SPOT ASSIST

  Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en de Defender detecteert een ander voertuig in de dode hoek, gaat er in de betreffende buitenspiegel een waarschuwingslampje branden en zorgt dit systeem voor tegenstuur om uw auto veilig bij het naderende voertuig vandaan te leiden en zo een potentiële botsing te voorkomen.

 • CLEAR EXIT MONITOR

  Biedt achterpassagiers extra veiligheid bij het uitstappen uit de Defender door te waarschuwen voor naderende gevaren, zoals passerende voertuigen en fietsers.

 • REAR TRAFFIC MONITOR

  Het systeem waarschuwt u voor auto's, voetgangers of ander potentieel gevaar dat van links en rechts komt tijdens achteruitrijden. Vooral handig bij het achteruit wegrijden uit een parkeervak.

 • BLIND SPOT ASSIST PACK

  Omvat de functies van het Blind Spot Assist Pack: Blind Spot Assist, Rear Traffic Monitor en Clear Exit Monitor.

 • ADAPTIVE CRUISE CONTROL

  Adaptive Cruise Control werkt bij rijden op de snelweg en in langzaam rijdend verkeer. Het systeem zorgt er voor dat uw auto automatisch op veilige afstand blijft van een voorligger, ook als deze langzamer gaat rijden of stopt. Als de voorligger stopt, komt uw auto soepel tot stilstand.

 • REAR PRE-COLLISION MONITOR

  Als een achteropkomend voertuig niet afremt, probeert de Defender de naderende bestuurder te waarschuwen door de alarmknipperlichten automatisch te laten knipperen.

 • 3D SURROUND CAMERA

  Omvat nu ook de functies van 360° Park Distance Control. Beelden van vier discreet rondom in de auto geïntegreerde camera's worden op intelligente wijze samengevoegd voor een 3D-aanzicht van de auto op het touchscreen; een overzichtsbeeld waarvoor u anders zou moeten uitstappen. Dit verbeterde zicht maakt rijden over verschillende ondergronden gemakkelijker en maakt het manoeuvreren met de auto eenvoudiger dan ooit tevoren.

UW DEFENDER

 • KIES UW DEFENDER

  Perfectie is beschikbaar in alle vormen, afmetingen en carrosserie-uitvoeringen.

 • WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

  Beantwoord drie gemakkelijke vragen en vind uw ideale accessoire pack.

1ClearSight Ground View alleen i.c.m. 3D Surround Camera. Beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Afhankelijk van lokale voorschriften.

2Beschikbaarheid functie is afhankelijk van lokale voorschriften. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen altijd de conventionele achteruitkijkspiegel gebruiken, als er aanpassingsproblemen worden ervaren met het beeld van de digitale ClearSight-achteruitkijkspiegel.

3Beschikbaar vanaf medio 2020.

4Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid in de auto de rest van de maand afneemt.

5Bij verbinding met WiFi of een mobiel netwerk.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.

Apple® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.