BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Naast uitgebreide simulaties en tests op de testbank hebben wij 1,2 miljoen kilometer gereden met de Defender en daarbij meer dan 45.000 afzonderlijke tests uitgevoerd. Zo zijn wij er zeker van dat dit de meest robuuste Land Rover ooit is.

 • TBC

  BANDEN

  Geschikt voor allerlei soorten avonturen. De grotere, robuuste banden van de Defender zijn geschikt voor elk terrein.

 • TBC

  MATERIALEN

  Doelbewustheid staat centraal bij het ontwerp van de Defender. Van ons robuuste interieur met vloerafwerking in onverwoestbaar rubber tot het solide exterieur voorzien van Satin beschermfolie.

 • TBC

  TESTPROGRAMMA

  De Defender is ontworpen om extreme omstandigheden en voortdurende schokken te weerstaan.

ARCHITECTUUR

MONOCOQUE ARCHITECTUUR

Deze is niet alleen indrukwekkend qua sterkte, maar ook qua balans. Dankzij de unieke architectuur is de Defender onze sterkste en meest robuuste modelfamilie tot nu toe.

Please enable javascript on your browser.

UITHOUDINGSVERMOGEN

UW DEFENDER

Op werkelijk alles voorbereid. Een Defender die voor u is gepersonaliseerd.

Defender front bumper

INTERIEUR

 • TBC

  RUBBER VLOERAFWERKING

  Het gehele interieur is voorzien van een eenvoudig reinigbare, duurzame rubber vloerafwerking. De verzonken dorpels maken het mogelijk dat u modder en vuil gemakkelijk naar buiten kunt vegen.

 • Defender steering wheel

  ZICHTBARE STRUCTUUR

  Een verwijzing naar de enorm sterke constructie van de Defender. De zichtbare structuur van het interieur in uiterst robuuste Textured Powder Coat keert ook terug in de dashboardafwerking, het stuurwiel en de portieren.

PERSONALISERING

 • Defender cross beam finishes

  UITVOERINGEN VAN DASHBOARDAFWERKING

  Kies uw afwerking. De dashboard-afwerking is beschikbaar in drie verschillende kleuren: White, Light Grey of Dark Grey1.

 • Defender front undershield

  BODEMBESCHERMING VÓÓR

  Met de bodembescherming vóór2 gaat u met een gerust hart verder dan ooit, want u weet dat u beter beschermd bent tegen uitdagend terrein onder u.

 • Defender protection bars

  'A'-FRAME BESCHERMBEUGEL

  Beschermt het front van de Defender extra tegen schade en versterkt de robuuste uitstraling van de auto2.

 • Chequered body kit

  CHEQUERED CARROSSERIEBESCHERMINGSSET

  Geniet van uw avontuur, zonder u zorgen te maken over de lak. Deze set biedt extra bescherming voor het exterieur van de Defender.

UW DEFENDER

 • KIES UW DEFENDER

  Perfectie is beschikbaar in alle vormen, afmetingen en carrosserie-uitvoeringen.

 • WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

  Beantwoord drie gemakkelijke vragen en vind uw ideale accessoire pack.

1Exclusief voor de Defender X.

2Beschikbaar vanaf medio 2020.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.