Coming up with a single design was impossible, so we came up with three very different interpretations of the Defender to reflect its strength and breadth of character.

Nick Rogers Land Rover Vehicle Line Director

HERITAGE LIMITED EDITION

HERITAGE LIMITED EDITION

ORIGINELE UITSTRALING

De Heritage Limited Edition is ontworpen in de stijl van de originele Land Rover uit 1948, die up-to-date is gebracht met modern design en technologie. Voor een authentieke uitstraling is de unieke Grasmere Green lakkleur geïnspireerd door de ex-RAF lak van het origineel, met een dak in contrastkleur Alaska White.

HERITAGE LIMITED EDITION

HERITAGE LIMITED EDITION

CLASSIC REVIVAL

'HUE 166' exterieurstickers verwijzen naar het kenteken van de eerste pre-productie Land Rover, die de bijnaam 'Huey' heeft gekregen. In het interieur zijn er meer verwijzingen naar de originele Land Rovers, met bekleding in Almond stof, dashboard in Grasmere Green, een 4x4-advies plaquette en gele ringen rond de pookknoppen.

/

UNIEKE HERITAGE KENMERKEN

NOSTALGIC INTERIOR

The Grasmere Green facia, iconic 4x4 off-road instruction plaque and red and yellow trimmed gear sticks, recall the earliest designs.

ENDURING STYLE

The first Land Rover logo is embroidered on Almond cloth seats, with tags replicating the original HUE 166 registration plate.

AUTHENTIC DETAILS

A faithful reproduction of the original Land Rover badge front and back, and robust grille design, pay tribute to Series I.

RUGGED WHEELS

Body-coloured heavy-duty steel wheels are also painted Grasmere Green to complete the familiar nostalgic look.

ADVENTURE LIMITED EDITION

ADVENTURE LIMITED EDITION

TIJDLOZE SPIRIT OF ADVENTURE

Ongeëvenaarde capaciteiten hebben de Defender overal ter wereld op avontuur laten gaan. Van de zware G4 Challenge tot het helpen van hulporganisaties over de hele wereld, heeft hij zichzelf onder de allerzwaarste omstandigheden bewezen. De Adventure is volledig uitgerust, inclusief bodembescherming en velgen in Black en Diamond Turned om in de voetsporen van zijn illustere voorgangers te kunnen treden.

ADVENTURE LIMITED EDITION

ADVENTURE LIMITED EDITION

KLAAR VOOR ELKE EXPEDITIE

Robuust aan de buitenzijde, comfortabel vanbinnen - de voorstoelen zijn bekleed met Windsor leder, met geperforeerde inzetten en gepreegd met originele Land Rover logo's. De Adventure is standaard gebouwd voor zwaar offroad-rijden. Opties zijn een robuust imperiaal, ladder achter en verhoogde luchtinlaat.

/

UNIEKE ADVENTURE KENMERKEN

STRENGTHENED UNDERBODY

The underbody is reinforced as standard at the sides and in front to protect the underside of the vehicle from off-road hazards for safer exploration.

UNIQUE GRAPHICS

Santorini Black external graphics are standard for both 90 and 110 wheelbases.

OLD MEETS NEW

The very first Land Rover badge is reproduced on the Santorini Black front grille and the tailgate.

ROBUST TYRES AND WHEELS

Gloss Black split-spoke Diamond Turned alloy wheels with Goodyear MT/R tyres boost all-terrain capability.

AUTOBIOGRAPHY LIMITED EDITION

AUTOBIOGRAPHY LIMITED EDITION

LAND ROVER'S HOOGSTE SPECIFICATIE

Als eerbetoon aan Land Rover's expertise op het gebied van design, technologie en interieurafwerking, heeft de luxueuze Autobiography Limited Edition een zeer uitgebreide uitrusting om avontuur in stad en land aangenamer te maken. Extra motorvermogen en -koppel zijn standaard, en er is keuze uit zeven kleurthema's.

AUTOBIOGRAPHY LIMITED EDITION

AUTOBIOGRAPHY LIMITED EDITION

EEN MODERNE KLASSIEKER

Het is misschien een design-klassieker, maar de Autobiography is even capabel onder uitdagende omstandigheden als elke andere Land Rover. De heldere 7" LED projector-koplampen worden geaccentueerd door details in Santorini Black. In het interieur is het fraaie, met de hand in Windsor leder afgewerkte interieur, uitgerust met premium stoelen in Semi-aniline leder, met tapijt voor en achter, inclusief hoogpolige matten met 'Autobiography'-logo voor.

/

UNIEKE AUTOBIOGRAPHY KENMERKEN

INTERIOR UPGRADE

The premium seats are upholstered in twin-stitched Semi-Aniline leather with an Autobiography embroided logo.

BADGE OF DISTINCTION

The Autobiography badge on the tailgate signifies Land Rover's highest specification.

A SOPHISTICATED PALETTE

Emphasised by a Santorini Black upper body and other detailing, the seven paint colour choices include Autobiography shades such as Corris satin finish.

COCOONED IN LEATHER

The interior is fully lined throughout with Windsor leather in a choice of four colourways to complement or contrast with your choice of exterior.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h 
in seconden 
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm Binnen bebouwde kom l/100 km
Buiten bebouwde kom l/100 km
Gecombineerd l/100 km
Gecombineerde CO2-emissies (g/km) 
2,2-liter diesel Heritage (90 SW)
15,8
145 
360 11,7 9,4 10,2 269
2,2-liter diesel Heritage (110 SW)
17
145 
360 13,6 9,7 11,1 295
2,2-liter diesel Adventure (90 SW)
15,8
145 
360 11,7 9,4 10,2 269
2,2-liter diesel Adventure (110 SW)
17
145 
360 13,6 9,7 11,1 295
2,2-liter diesel Autobiography (90 SW)
13,6
145
400 11,7 9,4 10,2 269

LAND ROVER DEFENDER

Grijp uw kans om een technologische en design klassieker aan te schaffen nu de Defender in 2015 een nieuw tijdperk ingaat.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.