TOEGANKELIJKHEID, TREKKRACHT & BESCHERMING

VEILIG EN BETROUWBAAR TREKKEN

De Land Rover optie- en accessoires-programma's bieden de keuze uit verschillende soorten trekhaken en bijbehorende accessoires. Alle geschikt voor een trekgewicht van
3.500 kg.

GEMAKKELIJK IN- EN UITSTAPPEN

Verschillende opstapjes, inclusief treeplanken en onder veerkracht opklapbare opstapjes maken veilig en gemakkelijk in- en uitstappen mogelijk.

BESCHERMING IN STIJL

Kies robuuste, aluminium traanplaat-bescherming voor de bovenzijde van de voorspatborden en/of voor de dorpels en
voor- en achterbumper van uw auto.

BESCHERMING TEGEN VERBORGEN GEVAREN

De beschermstang voor de stuurinrichting onder de voorbumper en de geprofileerde aluminium bodembeschermplaat beschermen de besturing en de motor bij rijden over rotsachtig terrein.

ACCESSOIRES

RECARO VOORSTOELEN

Verwarmbare stoel met stoffen middenpanelen en lederen zijwangen. Voorzien van Land Rover en Recaro logo’s. Inclusief inbouwset.

VERHOOGDE LUCHTINLAAT

Ideaal voor stoffige rijomstandigheden. De luchtinlaat wordt bevestigd aan de voorste dakstijl en maakt verder gebruik van de montagepunten voor de normale luchtinlaat.

SPORT-DAKDRAGERS

Deze dakdragers met hoge staanders bieden unieke mogelijkheden voor het meenemen van allerlei extra uitrusting. De Sport-dakdragers vormen de basis voor een compleet dakdragersysteem met diverse speciale houders.

VELGACCESSOIRES

Maak een keuze uit verschillende reservewielhoezen voor uw volwaardige reservewiel. Daarnaast biedt het accessoiresprogramma bijvoorbeeld spatlappen, sneeuwkettingen en ventieldopjes.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.