UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

HET ADVENTURE PACK

Alles wat u nodig hebt om buiten de gebaande paden te treden.

ADVENTURE PACK OMVAT:

GEÏNTEGREERDE LUCHTCOMPRESSOR2

U kunt alles oppompen, van een luchtbed tot de banden van de Defender. Geïntegreerd in de bagageruimte en gemakkelijk toegankelijk.

EXTERNE, TEGEN ZIJKANT GEMONTEERDE UITRUSTINGDRAGER

U kunt vuile of natte voorwerpen gemakkelijk en veilig opbergen in deze waterdichte en afsluitbare uitrustingdrager.

DRAAGBAAR AFSPOELSYSTEEM

Verwijder de modder die u offroad hebt opgepikt. Spoel uw fiets schoon. En laat uw laarzen weer glanzen. U kunt het systeem op druk brengen door het bij een kraan te vullen of met de handpomp.

ROESTVASTSTALEN BESCHERMPLAAT ACHTER

Beschermt de bumper tegen krassen en slijtplekken tijdens in- en uitladen van bagage, en beschermt ook tegen beschadiging door struikgewas en lage begroeiing tijdens offroad-rijden.

SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

Spatlappen reduceren opspattend water en helpen het lakwerk van uw Defender te beschermen tegen vuil en steenslag.

'A'-FRAME BESCHERMBEUGEL

Extra bescherming voor de voorzijde van de Defender, zodat u uitdagend terrein met nog meer vertrouwen tegemoet treedt.

VASTE TREEPLANKEN3

Stap eenvoudiger over modder heen en in uw Defender.

UITKLAPBARE TREEPLANKEN3

De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS

Roestvaststalen dorpelbeschermers3 accentueren de flanken van de auto en beschermen de portieren tijdens offroad-rijden.

WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoire pack.

WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoire pack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

OMKEERBARE ONDERKLEDING

De onderkleding is ontworpen om u warm of koel te houden en past zich aan uw omgeving aan. Gemaakt van merinowol en hoogwaardige, ademende en vochtafvoerende materialen.

RODINA HYBRID JACK

DWR-behandeld softshell-jack met 'quick burst' afritsbare mouwen, zodat de jas binnen enkele seconden verandert in een bodywarmer.

LITE GORE‑TEX® OPVOUWBAAR JACK

Het klein opvouwbare GORE‑TEX® SHAKEDRY jack kan tot 15% van zijn oorspronkelijke oppervlak worden opgevouwen. Het jack is vederlicht, gemakkelijk op te bergen en uiterst waterbestendig.

LEROVA CASE

Waterbestendige koffer die de inhoud extra beschermt tijdens uw avontuurlijke activiteiten.

DE ADVENTURE COLLECTION

- Mirovia Seam-sealed Backpack

- Microfibre Active handdoek

- Multitool

- Veldfles

BEKIJK MEER ACCESSOIRE PACKS

EXPLORER PACK

Baan uw eigen pad op elk terrein. Met Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

COUNTRY PACK

Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk.

URBAN PACK

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans.

1Roof rails benodigd voor montage.

2Niet beschikbaar voor PHEV.

3Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet compatible met elkaar en kunnen daarom niet samen worden gemonteerd. Uitklapbare treeplanken zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

 

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en kunnen worden gewijzigd zonder kennisgeving vooraf. Sommige auto's worden getoond met opties en accessoires tegen meerprijs, die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.