BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

HET ADVENTURE PACK

Alles wat u nodig hebt om buiten de gebaande paden te treden.

ADVENTURE PACK OMVAT:

 • GEÏNTEGREERDE LUCHTCOMPRESSOR

  U kunt alles oppompen, van een luchtbed tot de banden van de Defender. Geïntegreerd in de bagageruimte en gemakkelijk toegankelijk.

 • EXTERNE, TEGEN ZIJKANT GEMONTEERDE UITRUSTINGDRAGER

  U kunt vuile of natte voorwerpen gemakkelijk en veilig opbergen in deze waterdichte en afsluitbare uitrustingdrager.

 • DRAAGBAAR AFSPOELSYSTEEM

  Verwijder de modder die u offroad hebt opgepikt. Spoel uw fiets schoon. En laat uw laarzen weer glanzen. U kunt het systeem op druk brengen door het bij een kraan te vullen of met de handpomp.

 • SEAT BACKPACK

  Houd belangrijke zaken onder handbereik met de Seat Backpack, die eenvoudig te bevestigen is aan het midden van de achterbank. Eenvoudig te verwijderen en mee te nemen op uw excursies.

 • RESERVEWIELCOVER

  Stijlvolle all-season bescherming voor het reservewiel op de achterzijde van uw auto.

 • Bright Rear Scuff Plate

  ROESTVASTSTALEN BESCHERMPLAAT ACHTER

  Beschermt de bumper tegen krassen en slijtplekken tijdens in- en uitladen van bagage, en beschermt ook tegen beschadiging door struikgewas en lage begroeiing tijdens offroad-rijden.

 • SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

  Spatlappen reduceren opspattend water en helpen het lakwerk van uw Defender te beschermen tegen vuil en steenslag.

 • 'A'-FRAME BESCHERMBEUGEL

  Extra bescherming voor de voorzijde van de Defender, zodat u uitdagend terrein met nog meer vertrouwen tegemoet treedt.

 • VASTE TREEPLANKEN3

  Stap eenvoudiger over modder heen en in uw Defender.

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN3

  De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

 • ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS

  Roestvaststalen dorpelbeschermers3 accentueren de flanken van de auto en beschermen de portieren tijdens offroad-rijden.

WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoire pack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

 • OMKEERBARE ONDERKLEDING

  De onderkleding is ontworpen om u warm of koel te houden en past zich aan uw omgeving aan. Gemaakt van merinowol en hoogwaardige, ademende en vochtafvoerende materialen.

 • RODINA HYBRID JACK

  DWR-behandeld softshell-jack met 'quick burst' afritsbare mouwen, zodat de jas binnen enkele seconden verandert in een bodywarmer.

 • LITE GORE‑TEX® OPVOUWBAAR JACK

  Het klein opvouwbare GORE‑TEX® SHAKEDRY jack kan tot 15% van zijn oorspronkelijke oppervlak worden opgevouwen. Het jack is vederlicht, gemakkelijk op te bergen en uiterst waterbestendig.

 • Levora Wallet

  LEROVA CASE

  Waterbestendige koffer die de inhoud extra beschermt tijdens uw avontuurlijke activiteiten.

 • DE ADVENTURE COLLECTION

  - Mirovia Seam-sealed Backpack
  - Microfibre Active handdoek
  - Multitool
  - Veldfles

BEKIJK MEER ACCESSOIRE PACKS

 • EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

 • COUNTRY PACK

  Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk.

 • URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans.

1Roof rails benodigd voor montage van dwarsdragers.

2Upgrades beschikbaar vanaf medio 2020.

3Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet compatible met elkaar en kunnen daarom niet samen worden gemonteerd. Uitklapbare treeplanken zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en kunnen worden gewijzigd zonder kennisgeving vooraf. Sommige auto's worden getoond met opties en accessoires tegen meerprijs, die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.