BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

HET COUNTRY PACK

Wees berekend op alle elementen en maak elke reis echt onvergetelijk.

COUNTRY PACK OMVAT:

 • CLASSIC SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

  Spatlappen reduceren opspattend water en helpen het lakwerk van uw Defender te beschermen tegen vuil en steenslag. Ze vormen daarnaast een fraaie aanvulling op het exterieurdesign van de auto.

 • BAGAGEVANGREK – VLOER TOT DAK

  Het bagagevangrek scheidt de bagageruimte af van de rest van interieur.

 • Bright Rear Scuff Plate

  ROESTVASTSTALEN BESCHERMPLAAT ACHTER

  Beschermt de bumper tegen krassen en slijtplekken tijdens in- en uitladen van bagage, en beschermt ook tegen beschadiging door struikgewas en lage begroeiing tijdens offroad-rijden.

 • DRAAGBAAR AFSPOELSYSTEEM

  Verwijder de modder die u offroad hebt opgepikt. Spoel uw fiets schoon. En laat uw laarzen weer glanzen. U kunt het systeem op druk brengen door het bij een kraan te vullen of met de handpomp.

 • WIELKASTBESCHERMING

  Bij rijden door het struikgewas, biedt de wielkastbescherming aanvullende bescherming met zijn duurzaam en hoogwaardig composietmateriaal. Verder draagt de bescherming bij aan de onmiskenbare uitstraling van de Defender.

 • 'A'-FRAME BESCHERMBEUGEL

  Extra bescherming voor de voorzijde van de Defender, zodat u uitdagend terrein met nog meer vertrouwen tegemoet treedt.

 • VASTE TREEPLANKEN2

  Stap gemakkelijker in uw Defender.

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN2

  De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

 • ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS

  Roestvaststalen dorpelbeschermers2 accentueren de flanken van de auto en beschermen de portieren tijdens offroad-rijden.

WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoire pack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

 • SNOWDEN ZONNEBRIL

  Het frame van deze zonnebril is vervaardigd van materialen en onderdelen van mat acetaat en is speciaal ontworpen voor een actieve outdoor lifestyle.

 • DE ABOVE AND BEYOND PEN

  De Above and Beyond pen heeft een nauwkeurig afgewerkte behuizing van T6-aluminium van vliegtuigkwaliteit met een hardgeanodiseerde coating. De pen is ontworpen en vervaardigd om een afspiegeling te vormen van het design en de kracht van onze meest robuuste en capabele modellen.

 • DE COUNTRY COLLECTION

  - Roestvaststalen reismok
  - Lederen weekendtas
  - Land Rover paraplu

BEKIJK MEER ACCESSOIRE PACKS

 • EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

 • ADVENTURE PACK

  Verleg de grenzen van uw passie. Met Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

 • URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans.

1Upgrades beschikbaar vanaf medio 2020.

2Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet compatible met elkaar en kunnen daarom niet samen worden gemonteerd. Uitklapbare treeplanken zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en kunnen worden gewijzigd zonder kennisgeving vooraf. Sommige auto's worden getoond met opties en accessoires tegen meerprijs, die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.