UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

HET EXPLORER PACK

Breek met conventies en verken de meest onherbergzame gebieden.

EXPLORER PACK OMVAT:

EXTERNE, TEGEN ZIJKANT GEMONTEERDE UITRUSTINGDRAGER

U kunt vuile of natte voorwerpen gemakkelijk en veilig opbergen in deze waterdichte en afsluitbare uitrustingdrager.

EXPEDITION IMPERIAAL

Onwaarschijnlijk licht en toch geschikt voor een dynamisch draagvermogen tot 168 kg2.

VERHOOGDE LUCHTINLAAT

Wanneer uw avontuur u naar stoffige of zanderige gebieden brengt, zorgt deze inlaat dat er schonere lucht naar de motor wordt geleid.

WIELKASTBESCHERMING

Voor de gevaarlijke offroad-routes. Biedt aanvullende bescherming in de vorm van duurzaam en hoogwaardig composietmateriaal en draagt bij aan de onmiskenbare uitstraling van de Defender.

CLASSIC SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

Spatlappen reduceren opspattend water en helpen het lakwerk van uw Defender te beschermen tegen vuil. Ze vormen een fraaie aanvulling op het exterieurdesign van de auto.

MOTORKAPTRANSFER IN MATTE BLACK

Stijlvolle motorkapdetails in Matte Black. Geef uitdrukking aan uw individualiteit.

FRONT EXPEDITION PROTECTION SYSTEM

Combineert de bodembescherming vóór met een hoogwaardige 'A'-frame beschermbeugel voor optimale bescherming. De oplopende hoekelementen zorgen voor een grotere bodemvrijheid.

VASTE TREEPLANKEN3

Stap eenvoudiger over modder heen en in uw Defender.

UITKLAPBARE DAKLADDER

Klapt uit in twee stappen en maakt het laden van uw uitrusting op het dak nog gemakkelijker.

UITKLAPBARE TREEPLANKEN3

De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS

Roestvaststalen dorpelbeschermers3 accentueren de flanken van de auto en beschermen de portieren tijdens offroad-rijden.

WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoire pack.

WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoire pack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

OMKEERBARE ONDERKLEDING

De onderkleding is ontworpen om u warm of koel te houden en past zich aan uw omgeving aan. Gemaakt van merinowol en hoogwaardige, ademende en vochtafvoerende materialen.

TEPHRA GORE‑TEX® SHELL PARKA

Duurzaamheid, bescherming en comfort. De parka is vervaardigd van een drielaags GORE‑TEX®-materiaal en is zowel ademend als volledig waterdicht.

THERMOJACK MET GELASTE NADEN

Het ontwerp omvat PrimaLoft®, gelaste naden en een ingebouwd RECCO®-reddingssysteem. Altijd klaar voor steeds veranderende condities.

DE EXPLORER COLLECTION

- Above and Beyond handschoenen

- Rodina riem

- Multitool

- Above and Beyond pen

BEKIJK MEER ACCESSOIRE PACK

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

COUNTRY PACK

Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk.

URBAN PACK

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans.

1Roof rails benodigd voor montage.

2Indien gemonteerd op 110 met offroad-banden. Niet beschikbaar op Defender V8-uitvoeringen. Voor Defender V8-uitvoeringen is geen dynamische daklast toegestaan.

3Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet compatible met elkaar en kunnen daarom niet samen worden gemonteerd. Uitklapbare treeplanken zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

 

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en kunnen worden gewijzigd zonder kennisgeving vooraf. Sommige auto's worden getoond met opties en accessoires tegen meerprijs, die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.