BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

AAN U DE KEUZE

Alle accessoirepacks stemmen de Defender af op uw favoriete terrein. Aanvullende upgrades bieden functies op maat.

WELK PACK IS GESCHIKT VOOR U?

Of u nu onbekend gebied ontdekt of door druk stadsverkeer navigeert: beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle om uw ideale accessoire pack te vinden.

STARTEN

IN STAAT TOT TOPPRESTATIES

De accessoires voor de Defender zijn ontworpen om grenzen te verleggen. Van de opblaasbare, waterdichte luifel1 tot het Expedition-imperiaal2 en de tegen de zijkant gemonteerde uitrustingdrager2, alles draait om extra capaciteiten.

DE MEEST CONFIGUREERBARE LAND ROVER OOIT

Creëer uw perfecte Defender met een keuze uit interieur- en exterieurafwerkingen, functies, kleuren en technologie.

CONFIGUREREN

EXPLORER PACK

VANAF € 4.406

Baan uw eigen pad op elk terrein. Met Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

Hoogtepunten:

- Expedition imperiaal
- Buiten aan zijkant gemonteerde accessoiredrager
- Verhoogde luchtinlaat
- Motorkaptransfer in Matte Black
- Wielkastbescherming
- Klassieke spatlappen voor en achter

ADVENTURE PACK

VANAF € 3.116

Verleg de grenzen van uw passie. Met Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

Hoogtepunten:

- Geïntegreerde luchtcompressor
- Buiten aan zijkant gemonteerde accessoiredrager
- Draagbaar afspoelsysteem
- Seat Backpack
- Roestvaststalen beschermplaat achter
- Spatlappen voor en achter

COUNTRY PACK

VANAF € 2.078

Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk.

Hoogtepunten:

- Classic spatlappen voor en achter
- Bagagevangrek – vloer tot dak
- Draagbaar afspoelsysteem
- Roestvaststalen beschermplaat achter
- Wielkastbescherming

URBAN PACK

VANAF € 1.645

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans.

Hoogtepunten:

- Gepolijst roestvaststalen pedalen
- Roestvaststalen beschermplaat achter
- Reservewielcover
- Bodembescherming vóór1

WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoire pack.

1Beschikbaar vanaf medio 2020.

2Roof rails benodigd voor montage van dwarsdragers.

De adviesprijzen zijn inclusief btw en de kosten voor montage door de dealer (indien vereist). Prijzen zijn onderhevig aan verandering. Raadpleeg uw plaatselijke dealer voor de volledige voorwaarden.

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en kunnen worden gewijzigd zonder kennisgeving vooraf. Sommige auto's worden getoond met opties en accessoires tegen meerprijs, die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.