UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

HET URBAN PACK

Val op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans.

URBAN PACK OMVAT:

SPORTPEDALEN IN GEPOLIJST ROESTVASTSTAAL

Deze pedalen dragen bij aan het doelmatige ontwerp en het robuuste interieur van de Defender.

ROESTVASTSTALEN BESCHERMPLAAT ACHTER

Laad alle bagage voor uw weekendje weg in zonder bang te zijn voor krassen in de lak.

BODEMBESCHERMING VÓÓR

De bodembescherming vóór beschermt het onderste bumpergedeelte en de radiateur tijdens rijden over zwaar terrein.

VELGOPTIES

Kies uit twee stijlen om uw Defender te upgraden.1

VASTE TREEPLANKEN2

Stap gemakkelijker in uw Defender.

UITKLAPBARE TREEPLANKEN2

De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS

Roestvaststalen dorpelbeschermers2 accentueren de flanken van de auto en beschermen de portieren tijdens offroad-rijden.

WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoire pack.

WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoire pack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

LITE GORE‑TEX® PACKABLE JACKET

Het klein opvouwbare GORE‑TEX® SHAKEDRY jack kan tot 15% van zijn oorspronkelijke oppervlak worden opgevouwen. Het jack is vederlicht, gemakkelijk op te bergen en uiterst waterbestendig.

ABOVE AND BEYOND CAP

Perfect voor iedere gelegenheid. Deze pet is gemaakt van sneldrogend materiaal en biedt UPF 40-bescherming Dankzij reflecterende details bent u ook in het donker goed zichtbaar.

LAND ROVER BUSINESS CASE

Met deze business case in Graphite Grey, die qua ontwerp doet denken aan onze Land Rover bodembescherming, bent u klaar voor elke werkdag. Met een shell van polycarbonaat, een frame van aluminium en TSA goedgekeurde sloten zijn uw belangrijke documenten altijd veilig.

MERRICK ZONNEBRIL

Een strak een hoogwaardig frame van acetaat. Beschikbaar in Tortoiseshell of Black met lenzen in Cobalt.

DE URBAN COLLECTION

- Mirovia koffer

- Above and Beyond pen

- Glazen waterfles

- Bluetooth luidspreker

- Sleutelhanger

BEKIJK MEER ACCESSOIRE PACKS

EXPLORER PACK

Baan uw eigen pad op elk terrein. Met Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

COUNTRY PACK

Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk.

120" 5-Split Spoke 'Style 5095' in Dark Grey, alleen als accessoire. 22" 5-Spoke 'Style 5098' in Gloss Black ook beschikbaar als optie af-fabriek.

2Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet compatible met elkaar en kunnen daarom niet samen worden gemonteerd. Uitklapbare treeplanken zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

 

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en kunnen worden gewijzigd zonder kennisgeving vooraf. Sommige auto's worden getoond met opties en accessoires tegen meerprijs, die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.

De Autohome X Land Rover daktent is een product onder licentie dat alleen compatible is met een officieel Land Rover Expedition-imperiaal op de 110.