BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

BESTUURDERSONDERSTEUNING

Een schat aan informatie en entertainment.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het 12,3" HD Interactive Driver Display biedt snelle en gemakkelijke toegang tot uw smartphone, media alsmede andere geselecteerde functies. De hoge resolutie garandeert soepel bewegende en haarscherpe beelden.

TOUCH PRO

Touch Pro biedt u – op heldere en intuïtieve wijze – alle relevante informatie en entertainment. Gebruik het navigatiesysteem en andere functies via het 10" touchscreen. Bedien het systeem via spraakbediening of multi-touch-commando's.

HEAD-UP DISPLAY

Deze functie projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit, zoals snelheid, geselecteerde versnelling en navigatie-instructies. Dankzij de kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie kunt u gemakkelijk alle informatie zien.

STUURWIEL

Het met leder beklede stuurwiel is voorzien van aanraakgevoelige bedieningstoetsen, onder andere voor media en smartphone, en biedt u optimaal gebruiksgemak. Voor een nog sportievere uitstraling is het stuurwiel van de Discovery Sport R-Dynamic voorzien van details in Noble Chrome.

Driver dsiplay
touch display
Discovery Sport heads-up display
steering wheel controls
Autoplay Stop

INFOTAINMENT

 • incontrol display

  INCONTROL

  Met technologieën als de 4G WiFi-hotspot kunnen uw passagiers eenvoudig hun favoriete shows, video's en muzieknummers streamen, terwijl de intuïtieve interface van InControl u van informatie voorziet zodat u zich op de weg en het verkeer kunt concentreren.

 • Navigation display

  CONNECTIVITY

  Blijf verbonden, waar u ook bent. Met technologieën als de 4G WiFi-hotspot kunnen uw passagiers eenvoudig hun favoriete shows, video's en muzieknummers streamen, terwijl de intuïtieve interface van InControl u van informatie voorziet zodat u zich op de weg en het verkeer kunt concentreren.

 • touchscreen apps display

  SMARTPHONE PACK

  Met dit Pack kunt u speciale, voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps bedienen op uw Apple® smartphone, via het touchscreen van de auto.

 • smartphone control

  REMOTE

  Met behulp van uw smartphone of smartwatch kunt u vooraf de climate control instellen, uw auto vergrendelen of ontgrendelen en uw afgelegde routes bijhouden. De app is compatible met de meeste smartphones, Android WearTM of Apple Watch®.

Front seat interior at dusk

ENTERTAINMENT EN APPS

 • AUDIO

  Uw Discovery Sport biedt alle inzittenden een emotionele audiobeleving met het Meridian™ 380W audiosysteem. Met 10 luidsprekers, verspreid geplaatst in het interieur, geniet iedereen tijdens de rit van dezelfde, rijke audiobeleving.

 • iGUIDE

  iGuide is een mobiele handleiding, die altijd en overal het antwoord op uw vraag weet. In de Land Rover iGuide-app vindt u uitleg over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw Discovery Sport.

Discovery Sport parked in driveway

KIES UW DISCOVERY SPORT

Kies uit vier uitvoeringen en twee markante modellen, die elk een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

Meridian™ is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.

Android™ en Android Wear™ zijn handelsmerken van Google Inc.

Apple® en Apple Watch® zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.


InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.


Voor online-functies en WiFi-connectivity is een micro-SIM-kaart met een geschikt data-abonnement vereist. 4G WiFi-hotspot en Online Pack omvatten een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.