BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Discovery Sport R-Dynamic front headlight

OPTIES EN ACCESSOIRES

EXTERIEUROPTIES

BLACK PACK

De markante uitstraling van de Discovery Sport kan nog verder worden versterkt met het Black Pack. De grille en de buitenspiegelkappen, evenals het woordmerk op motorkap en achterklep, zijn alle uitgevoerd in Gloss Black. Beschikbaar op de Discovery Sport en de Discovery Sport R-Dynamic.

Please enable javascript on your browser.

VELGOPTIES

8 VELGTYPEN

Er is keuze uit een programma lichtmetalen velgen voor de Discovery Sport en de Discovery Sport R-Dynamic. De maten variëren van 17" tot 21". De markante designkenmerken voegen stuk voor stuk hun specifieke karakter toe aan de uitstraling van de auto.

DAKOPTIES

GLAZEN PANORAMADAK

Het vaste, glazen panoramadak vult het interieur van de Discovery Sport met natuurlijk licht en versterkt het gevoel van ruimte. Het dak is beschikbaar in carrosseriekleur of in contrastkleur Black.

/

KOPLAMPOPTIES

 • Discovery Sport R-Dynamic front headlight

  PREMIUM LED-KOPLAMPEN

  Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting combineren markant design met praktische eigenschappen. Deze kunnen worden aangevuld met de functie Automatic High Beam Assist, die het grootlicht inschakelt wanneer dat kan, en uitschakelt wanneer andere weggebruikers worden gedetecteerd. Wanneer de tegenliggers zijn gepasseerd, wordt automatisch teruggeschakeld naar grootlicht.

 • Discovery Sport R-Dynamic front headlight

  MATRIX LED-KOPLAMPEN

  Produceren een lichtkwaliteit die sterk overeenkomt met die van daglicht, waardoor rijden in het donker minder vermoeiend is. Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting zijn uitgerust met Adaptive Driving Beam. Wanneer tegemoetkomend verkeer wordt gedetecteerd, wordt de lichtbundel overeenkomstig bijgesteld, zodat u grootlicht kunt gebruiken zonder andere weggebruikers te verblinden.

INTERIEUROPTIES

 • R-Dynamic interior pack

  INTERIOR PACK

  Afhankelijk van uw keuze voor de Discovery Sport of Discovery Sport R-Dynamic kunt u uw auto nog verder personaliseren met het Premium Upgrade Interior Pack.

 • interior overhead view

  MASSAGEFUNCTIE EN KOEL-/VERWARMFUNCTIE

  Individueel regelbare koel-/verwarmbare voorstoelen bieden optimaal comfort en maken ontspannen rijden mogelijk.

 • wireless charging

  DRAADLOOS OPLADEN

  Laad uw compatible smartphone op zonder deze te hoeven aansluiten op een stroomaansluiting en zonder dat u uw oplaadkabel hoeft te zoeken en ontwarren.

LAND ROVER ACCESSOIRES

 • wing mirror

  BUITENSPIEGELKAPPEN

  Buitenspiegelkappen in Noble Chrome zijn een van de exterieuraccessoires en vormen een fraaie aanvulling op de exterieurstyling van de Discovery Sport.

 • storage foldable pet carrier

  INKLAPBARE REISBENCH

  Met accessoires zoals de inklapbare reisbench, kunt u het interieur en de bagageruimte van de Discovery Sport aan al uw wensen aanpassen.

 • Discovery sport carrying bicycle

  DRAGEN EN TREKKEN

  Ideale oplossingen voor het vervoeren van buitensportuitrusting en grotere voorwerpen. Dakdrageraccessoires bieden grotere flexibiliteit en extra bagageruimte.

 • rear seat technology

  FUNCTIONALITEIT EN TECHNOLOGIE

  U kunt niet alleen de interieurstyling van uw Discovery Sport personaliseren, maar tevens de techologieën en functionele kenmerken aanpassen aan uw exacte eisen.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.