UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEUROPTIES

Kies uw lakkleur, maak een keuze uit een uitgebreid programma velgen en voeg de finishing touches toe. Configureer uw Discovery Sport.

Discovery Sport in blue

EXTERIOR BLACK PACK

Het Exterior Black Pack accentueert het zorgvuldig gecreëerde design van de Discovery Sport met details in Black, zoals de grille en buitenspiegelkappen, en het woordmerk op motorkap en achterklep.

Wheel spokes

VELGOPTIES

De Discovery Sport biedt een grote variatie aan velgen, variërend van 17" tot 21", in verschillende afwerkingen.

INTERIEUROPTIES

Creëer de perfecte ambiance voor u en uw gezin.

INTERIEURTHEMA'S

Er is een schat aan hoogwaardige materialen beschikbaar om uw interieur te personaliseren. De Discovery Sport R-Dynamic biedt verschillende opties voor stoelbekleding in DuoLeather met contrasterende stiknaden.

PREMIUM INTERIEURVERLICHTING

Met Premium interieurverlichting kan het interieur van uw Discovery Sport van dag tot dag worden aangepast aan uw stemming. Bepaal de sfeer voor uw rit door te kiezen uit verschillende kleuren.

INTERIEURAFWERKING

Kies uit vijf afwerkingen voor uw interieur. Of u nu kiest voor interieurafwerking in Gloss Charcoal Oak houtfineer of Titanium Mesh: dit is uw Discovery Sport.

Discovery Sport Driving Seat Interior
Front seats interior of a Discovery Sport
The inside of a door in a discovery sport
Autoplay Start
Autoplay Stop

INTERIEUR PACKS

Onze interieur packs helpen u om de Discovery Sport af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Het Premium Upgrade Interior Pack biedt bijvoorbeeld gepolijst roestvaststalen pedalen en Premium interieurverlichting.

GLAZEN PANORAMADAK

Met het glazen panoramadak vult u het interieur met natuurlijk licht, wat de rijbeleving voor u en uw passagiers verbetert, en bent u nog meer verbonden met de buitenwereld.

KOEL-/VERWARMBARE VOORSTOELEN

Til uw comfort en welzijn naar een hoger niveau met koel-/verwarmbare voorstoelen, zodat u fris en ontspannen op uw bestemming aankomt.

VEILIGHEID EN BESTUURDERSONDERSTEUNING

Ons programma assistentiefuncties voor rijden en parkeren is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elke rit even veilig als plezierig is.

PERSONALISEREN

Haal meer uit uw wereld. Bij de Discovery Sport kunt u uw auto volledig aanpassen aan uw lifestyle.

Discovery Sport Confident Drive On Or Off‑Road

LAND ROVER ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Discovery Sport nog persoonlijker door te kiezen uit een uitgebreid programma interieur- en exterieuraccessoires.

A dog in the boot of a Discovery Sport

PET PACKS

Maak een keuze uit ons programma Pet Packs om uw huisdier veilig en comfortabel mee te nemen op elke reis, en tegelijkertijd het interieur van uw auto te beschermen.

Male and Female Model Walking Over Rocks

LIFESTYLE COLLECTION

Ons exclusieve programma accessoires is geïnspireerd door onze auto's, en gecreëerd met typisch Brits gevoel voor stijl.

 

BLIJF ONTDEKKEN

HOOGTEPUNTEN

Capaciteiten en veelzijdigheid in perfecte balans.

DISCOVERY SPORT MODELLEN

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

FOTOGALERIJ

Het DNA van de Discovery Sport in de spotlights.