BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Close up shot of Discovery Sport.

DE NEW DISCOVERY SPORT
PRIJZEN & SPECIFICATIES

KIES EEN MODEL
KIES EEN MOTOR
KIES UW SPECIFICATION PACK

De informatie, specificatie en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Sommige auto's kunnen zijn uitgerust met opties en/of accessoires tegen meerprijs. Niet alle opties/accessoires zijn beschikbaar in elk land. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.


‡‡Bekijk hier Discovery Sport WLTP-waarden.
WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


Inhoud (VDA norm): inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm).


††Inhoud (bruto liters): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.


*Als de auto is uitgerust met 18" velgen, bedraagt de topsnelheid 221 km/h.


I.c.m. zomerbanden is de maximale daklast gereduceerd tot 60 kg (inclusief roof rails en dwarsdragers).