DESIGN

EXTERIEUR
/

INTERIEUR

INTERIEUR

FANTASTISCH AFGEWERKT

De stoelbekleding is uitgevoerd in Windsor leder, met keuze uit drie karakteristieke kleurenthema's.

Exclusief voor de nieuwe Discovery First Edition, is de Cartography interieurafwerking. Hierop worden verschillende steden in Groot-Brittannië weergegeven die belangrijk zijn of zijn geweest voor de ontwikkeling en de productie van de auto, waaronder Gaydon, Solihull, Londen en Halewood.

/

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

21” LICHTMETALEN VELGEN

Unieke 21” lichtmetalen velgen, met afwerking in Gloss Black op auto's in Namib Orange of afwerking in Silver op auto's in Silicon Silver en Farallon Black, zijn standaard. Voor een nog sportievere uitstraling zijn er als optie 22” lichtmetalen velgen.

INCONTROL TOUCH PRO

Het InControl Touch Pro multimediasysteem van de nieuwe Discovery is de hub voor connectivity, bediening en entertainment. Met het zeer snel reagerende 10" touchscreen kunt u uw kaarten, media en auto-instellingen eenvoudig bedienen.

INTELLIGENT SEAT FOLD

De nieuwe Discovery First Edition beschikt over drie zitrijen met lederen bekleding en Intelligent Seat Fold. Hiermee kunt u de tweede en derde zitrij configureren via schakelaars in de bagageruimte, via het touchscreen of zelfs op afstand via app voor uw smartphone.

MERIDIANTM AUDIO IN DE AUTO

Beleef audio van nog hogere kwaliteit. Meridian is wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige audiotechnologie voor auto's en heeft met Land Rover samengewerkt om een HiFi-systeem te ontwikkelen dat perfect werkt bij verschillen in akoestiek en interieuroppervlakken, en daarbij een uitzonderlijke klankdefinitie en een kristalhelder geluid biedt.

INCONTROL NAVIGATION PRO-SYSTEEM

In de buurt van uw bestemming adviseert InControl Touch Pro Navigation u over nabijgelegen parkeerlocaties die in het systeem zijn opgeslagen. Met slechts één klik wordt de parkeerplaats aan uw route toegevoegd en de route bijgewerkt.

TERRAIN RESPONSE 2

Terrain Response 2 analyseert de actuele rijomstandigheden en kiest automatisch het meest geschikte rijprogramma om de motor en andere instellingen aan te passen aan de ondergrond.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm Stad l/100 km
Buitenweg l/100 km
Gecombineerd l/100 km
CO2-emissies g/km
Td6 DIESEL AUTOMAAT (4WD) 3,0-liter diesel (258 pk)CONFIGUREREN 8.1 
209 
600
8.3 
6.5 
7.2
189
 
 

* Alle waarden op deze pagina zijn voorlopige fabriekscijfers.

TECHNOLOGIE

De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten van de nieuwe Discovery zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stem uw nieuwe Discovery nog beter af op uw persoonlijke smaak met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken.

TERUG

KIES UW UITVOERING

DE NIEUWE DISCOVERY

'S WERELDS MEEST VEELZIJDIGE SUV

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.