BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Land Rover Discovery Off-Road Vehicle HSE Luxury

DISCOVERY HSE LUXURY

DEZE STIJLVOLLE EN PRACHTIG AFGEWERKTE UITVOERING IS DE VOLGENDE STAP NA DE HSE EN DE ULTIEME VARIANT VAN DE DISCOVERY

VANAF

 124.580

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 217

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 8,3

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • Discovery HSE Luxury

  20” ‘10-SPLIT SPOKE’ LICHTMETALEN VELGEN ‘STYLE 1011’

  Het aansprekende ontwerp van de lichtmetalen velgen is slechts één van de fantastische details die overal in en aan de auto zijn te bewonderen.

 • Land Rover Discovery 4x4 Navigation Touch Screen

  NAVIGATION PRO-SYSTEEM

  In de buurt van uw bestemming adviseert Navigation Pro u over nabijgelegen parkeerlocaties die in het systeem zijn opgeslagen. Met slechts één klik wordt de parkeerplaats aan uw route toegevoegd en de route bijgewerkt.

 • Discovery HSE Luxury

  ELEKTRISCH BEDIENDE BINNENSTE ACHTERKLEP

  De auto heeft een elektrisch bediende binnenste achterklep, die kan dienen als handige zitplaats voor een picknick of een sportief evenement, waarbij de grote, naar boven openende achterklep grotere bescherming biedt tegen de elementen.

 • Land Rover Discovery Interior Accessories Meridian Sound System

  MERIDIAN™ AUDIO IN DE AUTO

  Beleef audio van nog hogere kwaliteit. Meridian is wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige audiotechnologie voor auto's en heeft met Land Rover samengewerkt om een HiFi-systeem te ontwikkelen dat perfect werkt bij verschillen in akoestiek en interieuroppervlakken, en daarbij een uitzonderlijke klankdefinitie en een kristalhelder geluid biedt.

 • Discovery HSE Luxury

  16-VOUDIG VERSTELBARE VOORSTOELEN MET MEMORYFUNCTIE EN BEKLEDING IN WINDSOR LEDER

  Verwarmbare voorstoelen en buitenste zitplaaten op de tweede zitrij met bekleding in Windsor leder (optie) versterken de uitstraling van het interieur. Met individueel programmeerbare instellingen bieden deze stoelen ultiem en geraffineerd comfort.

 • DRIVER ASSIST PACK

  Het Driver Assist Pack omvat het meest uitgebreide programma rij- en parkeertechnologieën. Dit omvat de functies uit zowel het Park Pack als het Drive Pack, samen met de nieuwe systemen Adaptive Cruise Control met Steering Assist en 360° Surround Camera.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
5 zitplaatsen/7 zitplaatsen
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
5 zitplaatsen/7 zitplaatsen
Sd4 INGENIUM DIESEL AUTOMAAT (AWD) 2.0 liter diesel (240 pk)CONFIGUREREN 8,7 207 430 Vanaf 8,3 / Vanaf 8,4 Vanaf 217 / Vanaf 220
Sd6 DIESEL AUTOMAAT (AWD) 3.0 liter diesel (306 pk)CONFIGUREREN 7,5 209 700 Vanaf 8,9 / Vanaf 9,0 Vanaf 232 / Vanaf 235
Si4 INGENIUM BENZINE AUTOMAAT (AWD) 2.0 liter benzine (300 pk)CONFIGUREREN 7,7 201 400 Vanaf 10,8 / Vanaf 10,9 Vanaf 244 / Vanaf 247
Discovery

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Discovery

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stem uw Discovery nog beter af op uw persoonlijke smaak met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken.

KIES UW UITVOERING

De meest veelzijdige SUV

Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering S
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering SE
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering HSE
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering HSE Luxury
Nieuwe Landmark Edition

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.