BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

ONTWERP

VEELZIJDIGHEID

TECHNOLOGIE

 • INFOTAINMENT

  De allernieuwste infotainment-technologieën zorgen voor het hoogste niveau van entertainment, connectivity en informatie. Er ligt een wereld binnen handbereik door de keuze aan Meridian™ audiosystemen en innovaties als Touch Pro en het optionele Rear Seat Entertainment-systeem.

 • INNOVATIE

  De Discovery levert krachtige prestaties door zijn geavanceerde programma verfijnde en zuinige benzine- en dieselmotoren. Onze geavanceerde 2.0 liter Ingenium-motor is de eerst viercilinder diesel die wordt gebruikt in een fullsize Land Rover.

 • RIJGEDRAG OP DE WEG

  De Discovery is ontworpen voor een betrouwbare, comfortabele en soepele rijbeleving, waardoor de kilometers bijna ongemerkt worden afgelegd. Dynamic Stability Control en Elektrische stuurbekrachtiging (EPAS) verbeteren de rijkwaliteit en het rijgedrag op de weg.

 • OFFROAD-CAPACITEITEN

  Door zijn offroad-capaciteiten, waadeigenschappen met Wade Sensing (optie) en andere functies zoals Terrain Response 2 is de Discovery altijd startklaar om elke uitdaging aan te gaan.

 • BESTUURDERSONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

  De Discovery biedt een heel scala aan bestuurdersondersteunende systemen voor extra veiligheid voor u en uw passagiers. Deze systemen, waarachter de meest innovatieve denkwijzen, ontwerpen en voertuigtechnologieën schuilgaan, assisteren u in de meeste verkeerssituaties op de (snel)weg, overdag en 's nachts.

 • COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

  De Discovery beschikt als optie over zeven volwaardige zitplaatsen3 verdeeld over drie zitrijen, biedt een flexibele interieurconfiguratie en verwarm-, koel- en massagefuncties (optie). Hoe u het slimme interieur ook configureert, u hebt altijd ruimte om te ontspannen.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Afbeeldingen zijn representatief voor de modelspecificaties van HSE Luxury

CAPACITEITEN

PRESTATIES

DUURZAAMHEID

VEILIGHEID

 • 5* EURONCAP-SCORE

  De Discovery heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren behaald bij de onafhankelijke EuroNCAP-botsproeven (European New Car Assessment Programme). In alle uitvoeringen, inclusief auto's met zeven zitplaatsen, zijn alle zitposities ontwikkeld om een hoog niveau van inzittendenbescherming te bieden.

 • ISOFIX

  De beschikbaarheid van tot wel vijf ISOFIX-bevestigingspunten maken installeren van kinderzitjes heel eenvoudig. Ze zorgen tevens voor een stevige verbinding tussen het kinderzitje en de auto voor nog grotere veiligheid.

 • AIRBAGS

  De Discovery is uitgerust met maximaal acht airbags voor bestuurder en passagiers die alle inzittenden een uitstekende bescherming bieden.

 • COMMAND DRIVING POSITION

  De Sports Command Driving Position van de Discovery zorgt voor een meer zelfverzekerde en betrokken rijbeleving. De hogere zitpositie zorgt voor een ongeëvenaard zicht, wat bijdraagt aan het gevoel van veiligheid en zekerheid.

 • AANDRIJFSYSTEMEN

  De Discovery maakt gebruik van de nieuwste veiligheidstechnologieën, inclusief Electronic Traction Control (ETC), die de tractie optimaliseert, en Electronic Brakeforce Distribution, die automatisch de remkracht aan de voor- en achteras varieert om de remweg te verkorten.

 • EMERGENCY BRAKE ASSIST

  Emergency Brake Assist voelt wanneer u het rempedaal snel, maar niet krachtig genoeg intrapt voor maximale remprestaties. Het verhoogt daarom de remdruk via de ABS-pomp, om ervoor te zorgen dat u sneller stopt.

1 Standaard op HSE Luxury.
2 Standaard op Landmark Edition.
3 Optie.
4 Alleen i.c.m. met extra warmtewerende voorruit.
5 iPad en iPhone zijn geregistreerde merknamen van Apple Inc.
6 Alleen i.c.m. glazen panoramadak, vast of met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel voor. Alleen i.c.m. premium vloermatten op de S en SE.
7 De werking van ondersteuningssystemen voor rijden met een trailer kan negatief worden beïnvloed als een trailer met LED-verlichting wordt aangekoppeld. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie. Advanced Tow Assist is alleen beschikbaar i.c.m. Capability Pack en Advanced Offroad Capability Pack met 360º Surround Camera.
8 Vergelijking tussen Discovery V6 en Discovery Sd4 Ingenium.
9 Gegevens van JLR 2014/15.

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.