DESIGN

EXTERIEURDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/

VEELZIJDIGHEID

INTELLIGENT SEATING
/

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE
/
TECHNOLOGIE
/
INNOVATIE

De nieuwe Discovery levert krachtige prestaties door zijn geavanceerde programma verfijnde en zuinige benzine- en dieselmotoren. Onze geavanceerde 2,0-liter Ingenium-motor is de eerst viercilinder diesel die wordt gebruikt in een fullsize Land Rover.

RIJGEDRAG OP DE WEG

De nieuwe Discovery is ontworpen voor een betrouwbare, comfortabele en soepele rijbeleving, waardoor de kilometers bijna ongemerkt worden afgelegd. Dynamic Stability Control en Electronic Power Assisted Steering (EPAS) verbeteren de rijkwaliteit en het rijgedrag op de weg.

OFFROAD-CAPACITEITEN

Door zijn offroad-capaciteiten, waadeigenschappen met optionele Wade Sensing en andere functies zoals Terrain Response 2 is de nieuwe Discovery altijd startklaar om elke uitdaging aan te gaan.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

De nieuwe Discovery biedt een heel scala aan bestuurderondersteunende systemen voor extra veiligheid voor u en uw passagiers. Deze systemen, waarachter de meest innovatieve denkwijzen, ontwerpen en voertuigtechnologieën schuilgaan, assisteren u in de meeste verkeerssituaties op de (snel)weg, overdag en 's nachts.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

De nieuwe Discovery beschikt over zeven volwaardige zitplaatsen verdeeld over drie zitrijen, biedt een flexibele interieurconfiguratie en optionele verwarm-, koel- en massagefuncties. Hoe u het slimme interieur ook configureert, u hebt altijd ruimte om te ontspannen.

INFOTAINMENT

De allernieuwste infotainment-technologieën zorgen voor het hoogste niveau van entertainment, connectivity en informatie. Er ligt een wereld binnen handbereik door de keuze aan Meridian™ audiosystemen en innovaties als InControl Touch Pro en het optionele Rear Seat Entertainment-systeem.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/

Afbeeldingen zijn representatief voor de modelspecificaties van HSE Luxury

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN
/
CAPACITEITEN
/

EXTREEM GETEST

SEMI-ANECHOÏSCHE KAMER

In onze 'dode' kamer stellen wij het interieur bloot aan een reeks frequenties en trillingen. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe Discovery altijd verfijnd klinkt.

WINDSNELHEID

In onze klimaatkamers kunnen wij enkele van de zwaarste windcondities nabootsen waar de nieuwe Discovery in het echt mee te maken kan krijgen. Alleen door alle systemen maximaal te belasten kunnen wij echte betrouwbaarheid ontwikkelen.

EXTREME TEMPERATUREN

In de echte wereld en in onze klimaatkamers bevriezen wij onze auto’s tot -40° C en bakken wij ze tot 50° C. Zo bent u zelfs op de meest afgelegen locaties verzekerd van comfort en gemoedsrust.

OFFROAD

Van de ijskoude testbanen in Arjeplog, Zweden, tot de meedogenloze zandwoestijn van Dubai integreren wij onze legendarische all-terrain prestaties tot in het diepste DNA van elk Land Rover model.

PRESTATIES

PRESTATIES
/
PRESTATIES
/

DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID
/

* WhiteFire® is een geregistreerde merknaam van Unwired Technology LLC en elk gebruik hiervan door Land Rover gebeurt onder licentie. ** iPad en iPhone zijn geregistreerde merknamen van Apple Inc. Alleen beschikbaar met Terrain Response 2. †† Bij vergelijking tussen Discovery V6 en All-New Discovery Td4 Ingenium.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.