BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Discovery Landmark Edition.

NIEUWE DISCOVERY LANDMARK EDITION

KARAKTERISTIEK. VEELZIJDIG. CAPABEL.

VANAF

 111.080

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 217

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 8,3

DESIGN

Discovery Landmark Edition.

EXTERIEUR

De designdetails van de Discovery Landmark Edition versterken de indrukwekkende uitstraling. Signature hi-line-achterlichten en Dynamic Exterior Design Pack maken de auto nog indrukwekkender. De unieke Landmark-badges bevestigen zijn gevoel van individualiteit. Waar u en uw gezin ook rijden, hij voelt zich altijd thuis.

INTERIEUR

Na elk avontuur voelt het interieur van de Discovery Landmark Edition als een aangename ambiance. Het is luxueus, ruim en veelzijdig, en, dankzij het vaste panoramadak voor en achter, gevuld met natuurlijk licht. Iedereen reist met een gevoel van ruimte, rust en comfort.

Discovery Landmark Edition.

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • Discovery Landmark Edition close-up on rims.

  LICHTMETALEN VELGEN

  Dit design, afgewerkt in Gloss Black, is zowel stijlvol als modern. Als optie zijn ook 21" 5-Split Spoke lichtmetalen velgen 'Style 5085' in Satin Dark Grey & Contrast Diamond Turned Finish beschikbaar.

 • LANDMARK-BADGES

  Exclusieve badges voegen een extra vleugje individualiteit toe aan de Discovery Landmark Edition.

 • Discovery Landmark Edition grill.

  DYNAMIC EXTERIOR DESIGN PACK

  Dit markante pack omvat een grille en side vents in Narvik Black en 'DISCOVERY' woordmerk op motorkap en achterklep in Narvik Black.

 • Discovery Landmark Edition interior features.

  INTERIEURAFWERKING

  Een unieke portier- en dashboardafwerking in Technical Brushed aluminium is standaard.

 • Discovery Landmark Edition Meridian Sound System.

  MERIDIANTM AUDIOSYSTEEM

  Meridian™ is wereldwijd toonaangevend op audiogebied. Het Meridian audiosysteem in de Discovery Landmark Edition biedt een uitzonderlijke klankdefinitie en een kristalheldere geluidsweergave.

 • Discovery Landmark Edition parking pack.

  PARK PACK

  Het Park Pack helpt u bij het manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen en in de stad. Het omvat 360° Park Distance Control en Rear Traffic Monitor.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
5 zitplaatsen/7 zitplaatsen
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
5 zitplaatsen/7 zitplaatsen
Sd4 INGENIUM DIESEL AUTOMAAT (AWD) 2.0 liter diesel (240 pk)CONFIGUREREN 8,7 207 430 Vanaf 8,3 / Vanaf 8,4 Vanaf 217 / Vanaf 220
Sd6 DIESEL AUTOMAAT (AWD) 3.0 liter diesel (306 pk)CONFIGUREREN 7,5 209 700 Vanaf 8,9 / Vanaf 9,0 Vanaf 232 / Vanaf 235
Si4 INGENIUM BENZINE AUTOMAAT (AWD) 2.0 liter benzine (300 pk)CONFIGUREREN 7,7 201 400 Vanaf 10,8 / Vanaf 10,9 Vanaf 244 / Vanaf 247
Discovery

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Discovery

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stem uw Discovery nog beter af op uw persoonlijke smaak met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken.

KIES UW UITVOERING

De meest veelzijdige SUV

Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering S
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering SE
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering HSE
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering HSE Luxury
Nieuwe Landmark Edition

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.