OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover dealer.

EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

GLAZEN PANORAMADAK

Het optionele glazen panoramadak (vast of met schuif-/kanteldeel vóór) draagt op natuurlijke wijze bij aan het gevoel van licht en ruimte in het interieur. Alle drie de zitrijen, indien aanwezig, kunnen hiervan profiteren. Het geharde glas heeft een donkere tint om het interieur koeler te houden.

/
EXTERIEUROPTIES
/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

COMPLEET DYNAMIC DESIGN PACK

Een uniek design van de voorbumper, 21” of 22” lichtmetalen velgen in Satin Dark Grey en de keuze uit een dak in contrastkleur Black of Grey dragen bij aan de opvallende uitstraling van de auto. Markante details in Narvik Black accentueren het exterieur en omvatten een grille met uniek raster, de luchtroosters in de voorspatborden, het 'DISCOVERY'-woordmerk op motorkap en achterklep, en de buitenspiegelkappen. In het interieur dragen de contrasterende microbiezen en de interieurafwerking in Dark Brushed aluminium en Titanium Mesh bij aan de visuele uitstraling van de bekleding in Windsor leder, beschikbaar in drie kleuren.

/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

BLACK DESIGN PACK

Voor een opvallend effect kan de nieuwe Discovery worden gepersonaliseerd met het optionele Black Design Pack voor de SE, HSE en HSE Luxury. Bij het Black Design Pack zijn de grille, luchtroosters voorspatborden en buitenspiegelkappen uitgevoerd in Narvik Black, met 'DISCOVERY'-woordmerk op motorkap en achterklep in Black. Afhankelijk van de uitvoering zijn er verschillende lichtmetalen velgen in Gloss Black beschikbaar, met een diameter van 20", 21" of 22".

/

TECHNOLOGIE

De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten van de nieuwe Discovery zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

ACCESSOIRES

CLICK-AND-GO-SYSTEEM

Het Click-and-Go-systeem is een multi-purpose accessoiresysteem voor passagiers op de tweede zitrij. Het wordt bevestigd aan de hoofdsteunstijlen van de voorstoelen en kan worden uitgebreid met accessoires voor bevestiging van uw tablets of ophangen van uw tassen, overhemden en jasjes. Het systeem is gemakkelijk afneembaar wanneer het niet wordt gebruikt.

BAGAGERUIMTE

Met een kantelbaar bagagevangrek kan de tweede zitrij optimaal worden gebruikt. Om de bagageruimte in tweeën te delen kan er een bagageruimteverdeler aan het vangrek worden bevestigd. Een rubber bagagevloermat beschermt de bagagevloer tegen vuil en vocht.

TELEFOON OPLADEN

De iPhone® Connect & Charge Dock en bekerhouder met draadloze telefoonoplader** vervangen de bekerhouder in de middenconsole. Zo blijft de telefoon in het zicht wanneer deze wordt opgeladen. Lader geschikt voor iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S en iPhone 5SE.

IMPERIAAL

Dit Land Rover imperiaal is exclusief ontworpen in Silver aluminium met elementen in contrastkleur Black, heeft een draagvermogen van 61 kg en is uitgerust met geïntegreerde zijbalken voor extra veiligheid. Voor deze praktische accessoire zijn roof rails en dwarsdragers vereist.

iPhone® is een geregistreerde merknaam van Apple Inc.

* Trekgewichten variëren per markt. Zorg ervoor dat u voldoet aan de relevante wetgeving in uw land. ** Telefoons die compatible zijn met de houder mogen niet breder zijn dan 73 mm.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.