BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover dealer.

OPTIE PACKS

EXTERIEUROPTIES

GLAZEN PANORAMADAK

Het optionele glazen panoramadak vast4 of met schuif-/kanteldeel voor5 draagt op natuurlijke wijze bij aan het gevoel van licht en ruimte in het interieur. Alle drie de zitrijen, indien aanwezig, profiteren hiervan. Het geharde glas heeft een donkere tint om het interieur koeler te houden.

/

INTERIEURUITVOERING

 • VEELZIJDIG INTERIEUR

  De zeven volwaardige zitplaatsen (optie) in de Discovery zijn toonaangevend qua comfort en veelzijdigheid. De HSE en HSE Luxury zijn als optie beschikbaar met Intelligent Seat Fold. Dit systeem kan worden bediend via schakelaars in de bagageruimte, via het touchscreen of via de InControl Remote app op uw smartphone. Daarnaast kunt u de opbergruimte in het interieur verder uitbreiden met een aantal slimme oplossingen.

 • EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RUIMTE

  Oog voor detail. Hoogwaardige materialen. Er is keuze uit stoelbekleding in generfd leder en Windsor leder en optionele interieurafwerkingen in Brushed Linear aluminium en houtfineer in Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak en High Gloss Charcoal Oak. Ongeacht uw keuze, uw auto wordt ongetwijfeld nog opvallender en unieker.

 • CLIMATE CONTROL

  Om te zorgen dat de temperatuur in het interieur op het perfecte niveau blijft, ongeacht de weersomstandigheden, is de Discovery uitgerust met een zeer efficiënte climate control met twee, drie of vier zones. Dit systeem is het resultaat van een enorm zwaar ontwikkelingsprogramma, waarbij het onder real-world omstandigheden is getest bij temperaturen variërend van -40 tot +50° C.

TECHNOLOGIE

De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten van de Discovery zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

OPTIES EN LAND ROVER GEAR - ORIGINELE ACCESSOIRES

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN

  De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij openen van de portieren. Als de portieren sluiten, worden de treeplanken weer opgeborgen. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening. De treeplanken zijn gevoelig voor obstakels en klappen niet uit tijdens offroad-rijden.

 • CLICK & GO-SYSTEEM

  Het Click & Go-systeem is een multi-purpose accessoiressysteem voor passagiers op de tweede zitrij. Het wordt bevestigd aan de hoofdsteunstijlen van de voorstoelen en kan worden uitgebreid met accessoires voor bevestiging van uw tablets of ophangen van uw tassen, overhemden en jasjes. Het systeem is gemakkelijk afneembaar wanneer het niet wordt gebruikt.

 • BAGAGERUIMTEACCESSOIRES

  De veelzijdige imperiaal heeft een lichtgewicht en volledig geïntegreerd ontwerp, dat de exterieurstyling verbetert en zorgt dat de maximum daklast optimaal kan worden benut. Het maximum draagvermogen is 60 kg.

 • TELEFOON OPLADEN

  Het iPhone®7 Connect & Charge Dock of de bekerhouder met draadloze telefoonoplader8 vervangen de bekerhouder in de middenconsole. Zo blijft de telefoon in het zicht wanneer deze wordt opgeladen. Het Dock is compatible met iPhone®7-modellen met Apple Lightning-connector.

1De afbeelding toont 22" lichtmetalen velgen (Designer's choice optie) uitgevoerd in Satin Dark Grey & Diamond Turned Finish, en de optie dak in contrastkleur.
2 De afbeelding toont 22" lichtmetalen velgen (Designer's choice optie) uitgevoerd in Gloss Black.
3 Alleen beschikbaar op de 240 pk Sd4 HSE-modellen.
4 Standaard op HSE Luxury.
5 Standaard op Landmark Edition.
6 Trekgewichten variëren per markt. Houd u aan de relevante wetgeving in uw land.
7 iPhone® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.
8 De telefoonhouder is geschikt voor compatible telefoons met een breedte tot 72 mm.