BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Land Rover Discovery Off-Road Vehicle S

DISCOVERY S

OPVALLEND, INGENIEUS EN CAPABEL EEN PERFECTE INTRODUCTIE TOT DE WERELD VAN DE DISCOVERY

VANAF

 103.390

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 217

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 8,3

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • Land Rover Discovery Luxury 4x4 20” Split-spoke ‘Style 5021’ Alloy Wheels

  19" 5-SPLIT SPOKE LICHTMETALENVELGEN 'STYLE 5021'

  Dit unieke design draagt in grote mate bij aan de individualiteit van de auto. U hebt de keuze uit diverse stijlen.

 • Land Rover Discovery Luxury 4x4 Interior Accessories Touch Screen Pro

  TOUCH PRO

  Het Touch Pro infotainmentsysteem van de Discovery is de hub voor connectivity, bediening en entertainment. Het systeem heeft een snel reagerend 10" touchscreen met intuïtieve 'touch & swipe'-bediening waarmee u elk element van uw auto eenvoudig kunt bedienen.

 • Land Rover Discovery Auto Accessories Halogen Headlights

  HALOGEEN KOPLAMPEN

  De Discovery Pure is standaard uitgerust met halogeen koplampen voor de perfecte balans tussen prestaties en efficiency.

 • Land Rover Sound System

  LAND ROVER AUDIOSYSTEEM

  Touch is het nieuwe infotainmentsysteem voor de Discovery S en is gecombineerd met een fantastisch 80 W Land Rover audiosysteem met 6 luidsprekers, aansluitmogelijkheid voor een draagbare mediaspeler en 12V-aansluiting voor de tweede zitrij.

 • Discovery S

  INTERIEURAFWERKING IN EBONY

  De interieurafwerking in Ebony voor portieren en dashboard voegt een extra detail van vakmanschap toe en creëert een moderne en elegante sfeer in het interieur.

 • Land Rover Discovery 4x4 Technologies Lane Keep assist

  LANE DEPARTURE WARNING

  Lane Departure Warning kan lange ritten veel veiliger maken. Het systeem merkt wanneer de auto ongemerkt buiten de eigen rijstrook komt en waarschuwt u dan via een visueel signaal en een subtiel trillen van het stuurwiel.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
5 zitplaatsen/7 zitplaatsen
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
5 zitplaatsen/7 zitplaatsen
Sd4 INGENIUM DIESEL AUTOMAAT (AWD) 2.0 liter diesel (240 pk)CONFIGUREREN 8,7 207 430 Vanaf 8,3 / Vanaf 8,4 Vanaf 217 / Vanaf 220
Si4 INGENIUM BENZINE AUTOMAAT (AWD) 2.0 liter benzine (300 pk)CONFIGUREREN 7,7 201 400 Vanaf 10,8 / Vanaf 10,9 Vanaf 244 / Vanaf 247
Discovery

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Discovery

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stem uw Discovery nog beter af op uw persoonlijke smaak met accessoires die robuust en veelzijdig zijn, en u de mogelijkheid bieden uw auto nog persoonlijker te maken.

KIES UW UITVOERING

De meest veelzijdige SUV

Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering S
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering SE
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering HSE
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering HSE Luxury
Nieuwe Landmark Edition

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.