GA ZELFVERZEKERD OP ONTDEKKINGSREIS

De Discovery 4 is altijd in zijn element, van rijden in de stad tot een weekend vol avontuur met het hele gezin.

KRACHTIGER EN GEDISTINGEERDER DAN OOIT

Met zijn iconische silhouet en doelbewuste houding geeft de markante styling van de Discovery 4 de auto een zeer eigentijdse uitstraling.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK VOOR ZEVEN VOLWASSEN PASSAGIERS

De oplopende zitrijen van de Discovery 4 verschaffen iedereen een uitstekend uitzicht. Een programma infotainment-opties en andere technologieën laat iedereen ontspannen en comfortabel genieten van elke rit.

GEBOUWD VOOR AVONTUUR

De Discovery 4 is elke auto die u maar nodig kunt hebben. Hij biedt ruimte aan bestuurder en tot zes passagiers, inclusief hun bagage, en trekt daarbij desgewenst ook nog een zwaarbeladen trailer tot 3.500 kg.

ACCESSOIRES

INTERIEUR

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen, niet alleen wanneer de auto nieuw is. Het aanbod varieert van kinderzitjes tot beschermhoezen en van entertainment tot technische upgrades.

EXTERIEUR ACCESSOIRES

Verfraai het uiterlijk van uw auto met fraaie details, voeg bescherming toe om het risico op schade te reduceren en kies voor elementen die het offroad-gedrag optimaliseren.

DAKDRAGERS EN TREKHAKEN

Wanneer de auto is voorzien van roof rails kunnen verschillende soorten dakdragers worden gemonteerd. Met andere accessoires profiteert u van het hoge trekgewicht van uw Land Rover.

BEKIJK DE FILM
VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer het uiterlijk van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai deze met stijlvolle accessoires.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.